Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Umrl je pevec, ki ga je oboževala Madonna

Objavljeno

V redu

Umrl je britanski maneken in pevec Nick Kamen, ki se je pojavil v znameniti Levi’s reklami v pralnici iz osemdesetih.

Pevec je s to reklamo spravljal v trans najstnice po vsem svetu, pod svoje okrilje ga je vzela tudi Madonna. Maneken in pevec Nick Kamen je tako v osemdesetih veljal za enega najbolj oboževanih moških na sceni. Madonna mu je pomagala pri glasbeni karieri, vzela ga je pod svoje okrilje in mu celo napisala uspešnico ter pela spremljevalne vokale pri velikem hitu “Each Time You Break My Heart”. Poleg tega se verjetno večina spomni tudi disco hita “I Promised Myself”, no nedavno je bilo spet slišati remix verzijo tega plesnega hita.

Globoko pretreseni so se mu poklonili člani zasedbe Duran Duran, basist John Taylor je zapisal: ” Tako žalostno je slišati, da je umrl Nick Kamen. Eden najlepših in najnežnejših moških, kar sem jih kdaj srečal. Vsi ga bomo pogrešali. RIP Nick “.

Pevec in prijatelj Boy George je na družbenih omrežjih delil fotografijo in zapisal: “RIP najlepši in najslajši moški Nick Kamen!”

Foto: Twitter

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals