Kontaktirajte nas

Zabava

Delovna akcija: Ko boste prebrali, kakšne tragedije je preživela ta družina, boste jokali

Objavljeno

V redu

Zakonca bosta spregovorila o hudi žalosti …

Tokrat bo voditeljica dobrodelne oddaje Delovna akcija, Ana Praznik, obiskala štiričlansko družino, ki pa je v življenju doživela ogromno gorja. Prvi se bo predstavil Dejan Perko. »Ne znam opisati, kako je živeti v moji koži,« bo dejal 50-lernik, nato pa razkril, kako se je njegovo življenje spremenilo čez noč. Odraščal je v situirani družino, nato je oče zbolel za rakom, svojo mati pa je našel umorjeno.

»Če ne bi imel sedanje žene, ne bi prestal tega,« bo s solzami v očeh razkril.

Dejanu so umorili mamo.

Njegova žena Jenebeth je prišla iz Filipinov, spoznala je Dejana. »Dejan je zelo dober človek, ima veliko srce,« bo povedala, razkrila pa tudi, kako hude preizkušnje so za njo.

Ko je prišla s Filipinov, se je zaposlila pri svoji sestri, ni pa vedela, da jo je ta čez čas odjavila. Zaradi nelegalnega bivanja v Sloveniji so jo deportirali, bila je zaprta v Nemčiji. V tem času pa ji je umrla mati. »Ko sem bila v zaporu, nisem vedela, da je umrla,« bo v joku povedala. A to ni bila edina tragedija, ki jo je doletela.

Dejan in Jenebeth imata dva sinova.

Ko sta se kasneje Dejan in Jenebeth poročila, je zanosila, a žal, le nekaj tednov pred porodom je njuna prvorojenka umrla. V porodnišnici jima je zdravnik povedal, da je deklica umrla zaradi ovite popkovnice okrog vratu. »To se sploh ne da opisati, kakšni občutki so to bili,« bo povedal Dejan.

»Ko se je situacija malo polegla, me je pa izdalo telo,« bo povedal Dejan, ki je zbolel še za rakom.

Kljub tragedijam, ki sta jih preživela, se oba trudita ohranjati ljubečo družino.

Jim bo Ana s svojimi pridnimi delavci prenovila stanovanje?

Ljubeča družina

Foto: Voyo

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals