Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 6.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 06/06/2020

“Ljubezen je lepilo, ki drži svet skupaj.”

Dobro jutro, dober dan. Ta najbolj zgodnjim želim umirjeno kofetkanje in čajčkanje na sobotno jutro. 

Poglejmo, čemu je namenjen današnji dan. 

Vsi, ki radi pohajate sem in tja, danes boste radi z družino. Pobliže si poglejte dogajanje v vaši družini. Samski vsaj po telefonu pokličite starše in jim namenite nekaj lepih besed, tisti, ki imate svojo družino, pa povejte najdražjim, da jih imate radi in jim posvetite svoj čas. Danes vas bodo vodila čustva. V odnosih boste ustvarjalni, pazite le na svoj jeziček. 

Razveselili se boste tudi prijateljskih klepetov. Poslužite se skypea, telefona ali klopice v parku. 

Najpristnejši odnosi bodo in najsrečnejši boste, če boste sprejeli svoje partnerje, otroke, starše, prijatelje, takšne kot so, z vsemi “pomanjkljivostmi in napakami” in jim pustili zadosti svobode, da izrazijo to, kar v resnici so. Pretirano zaskrbljenost zamenjajte za veselje in ljubezen. Kako? Spremenite pogled.

Ozrite se po svojem domu. Vam gre na živce pohištvo ali drobni okrasni predmeti? Odločite se za drobno spremembo. Bodite ustvarjalni. Kakšno stvar lahko izdelate sami, prebarvate eno steno ali jo polepite s tapetami, zamenjate stensko sliko ali pa si privoščite kakšno novo drobnarijo za dušo. Bolje se boste počutili. 

Tudi sebi izkažite ljubezen. Privoščite si domačo nego ali v salonu. Počitek, solna kopel z eteričnimi olji, umirjena glasba in boste kot novi. 

Veliko ljubezni vam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com