Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pevka skupine Novi Fosili je priznala, da je velika ljubiteljica punk rocka

Objavljeno

V redu

Pevka in voditeljica, 58-letna Sanja Doležal, se je v studio vrnila po nekaj letih studijskega premora, v katerem se je posvetila predvsem kuhanju. In to zaradi hladnega piva, a ne pijače, pač pa punk rock skupine.

Frontman skupine Mile Kekin je namreč s Sanjo želel posneti pesem ‘Carpe diem’, poslušalci pa bodo rezultat tega nenavadnega sodelovanja na radiu lahko slišali kmalu. Sanja bo v tej pesmi hkrati pevka in voditeljica.

Že dolgo nisem bila v studiu. Pred nekaj leti sem s fanti, Zacem in Marinkom posnela nekaj čudovitih pesmi. Vsak ponovni vstop me spominja na dobre stare čase. Zato sem bila še bolj vesela, ko me je poklical Mile ” je priznala Sanja in dodala:” Lepo in vljudno me je prosil, naj skupaj posnamemo pesem. Takoj, ko je predlagal sodelovanje, sem se strinjala, še preden sem slišala pesem. Ko je poslal demo posnetek mi je bila takoj všeč. Veselila sem se novega izziva in druženja z njimi. Hladno pivo spremljam že od njihovih začetkov, člani moje družine so vsi njihovi oboževalci, vključno z mano. Obožujem njihova besedila in ostre ritme ‘.

Pesem govori o nenehnem pritisku, da moramo biti dobri, izgledati dobro, da je življenje rožnato … Kot da nenehno potrebujemo tolažbo, ker ni ravno tako. Carpe diem je nekoliko ironična slika današnjega sveta, a kljub temu sporočilo, ki ga je treba uporabljati vsak dan, “pravi Sanja, ki jo boste kmalu slišali in tudi videli.

FOTO: ROBERT GAŠPERT

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Jasna Kuljaj pokazala svoje telo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Avtor

Opogumila se je in na družbeno omrežje dodala fotografijo, ki kaže njeno postavo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj se zelo rada oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat je svoje sledilce in oboževalce razveselila z lepo fotografijo, na kateri je v kratkih hlačah in zgornjemu delu kopalk. Fotografija je nastala ob morju, Jasna pa je razložila, da je: »prvič letos.«

S fotografijo je pokazala svojim spletnim prijateljem, da je v odlični formi in da ima zelo lepo postavo. Več kot očitno je, da je pripravljena za vroče poletje.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj je prejela takšno pismo in takoj ukrepala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zapisala je, da je prejela pismo in takoj izpolnila željo. Pa ne le to, naredila je pravo presenečenje …

Priljubljena slovenska pevka, nekdanja misica in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je ponovno dokazala, da je zelo srčna oseba. Prejela je pismo medicinske sestre in se nanj takoj odzvala. Priredila je pravo presenečenje in s to lepo gesto razveselila pridne delavke, ki nesebično pomagajo drugim.

Dobila sem mail medicinske sestre, ki dela v Covid ekipi in sem se zelo zamislila. Pisala je, kako delajo 12 urne turnuse, kako so velikokrat utrujene, kako se včasih kopja lomijo na njihovih plečih, kako so pacienti včasih nepotrpežljivi in nesramni ( o jaaa, verjamem) , kako so tudi one mame, žene, gospodinje in, kako so ugotovile, da so pravzaprav NEPREMAGLJIVE. Zapisala je tudi, da če imamo kake testerčke Differo parfuma, da bodo zelo vesele, ker bodo potem tudi one dišale nepremagljivo. Takoj sem poklicala Andrejo in že ko sem samo izustila- hej, a bi midve …. , je ona v isti sapi odgovorila- seveda! Pa smo v parih dneh vse organizirale in jih šle presenetiti. Pa ne samo s testerčki parfumov. Z malico iz Sendvičarne ( hvala), s paketom polnim darilc, predvsem pa z dobro voljo in pesmijo ŽENSKA. Zelo so bile vesele, presenečene in res, ko sem se vozila domov z Jesenic v Brežice, sem bila malo utrujena a hkrati izpolnjena, ker sem nekomu polepšala dan. In se jim zahvalila v imenu vseh nas za vse, kar počno. Tokrat jih je bilo le 22. A naša nepremagljiva zahvala je namenjena vsem. Pozabljamo na malega človeka, medtem ko smo preobremnjeni z gledanjem na svojo rit. HVALA!,” je Rebeka razložila celotno zgodbo na svojem Instagram računu in dodala tudi nekaj fotografij.

Bravo, Rebeka!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nina Osenar drugič noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je fotografijo, na kateri je razgalila svoj nosečniški trebušček …

Nekoč priljubljena slovenska voditeljica Nina Osenar je po rojstvu svojega prvorojenca Marlona ostala skrita očem javnosti. Umaknila se je in pričela uživati materinstvo ter ljubezensko razmerje s športnikom, hokejistom Dejanom Kontrec.

Simpatična temnolaska se zelo poredko oglasi tudi preko družbenih omrežij, njena zadnja fotografija, ki jo je objavila pred kratkim, pa je sprožila val ugibanj. Nina je namreč dodala fotografijo, na kateri ponosno kaže nosečniški trebušček, poleg pa je dodala še moder srček. Seveda so ji mnogi čestitali, prepričani, da je že drugič noseča.

Sama te novice ni potrdila, zato lahko le ugibamo. Ali je noseča ali pa je pač objavila lep spomin na prvo nosečnost.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO