Domov Zanimivosti Pevka skupine Novi Fosili je priznala, da je velika ljubiteljica punk rocka

Pevka skupine Novi Fosili je priznala, da je velika ljubiteljica punk rocka

Pevka in voditeljica, 58-letna Sanja Doležal, se je v studio vrnila po nekaj letih studijskega premora, v katerem se je posvetila predvsem kuhanju. In to zaradi hladnega piva, a ne pijače, pač pa punk rock skupine.

Frontman skupine Mile Kekin je namreč s Sanjo želel posneti pesem ‘Carpe diem’, poslušalci pa bodo rezultat tega nenavadnega sodelovanja na radiu lahko slišali kmalu. Sanja bo v tej pesmi hkrati pevka in voditeljica.

Že dolgo nisem bila v studiu. Pred nekaj leti sem s fanti, Zacem in Marinkom posnela nekaj čudovitih pesmi. Vsak ponovni vstop me spominja na dobre stare čase. Zato sem bila še bolj vesela, ko me je poklical Mile ” je priznala Sanja in dodala:” Lepo in vljudno me je prosil, naj skupaj posnamemo pesem. Takoj, ko je predlagal sodelovanje, sem se strinjala, še preden sem slišala pesem. Ko je poslal demo posnetek mi je bila takoj všeč. Veselila sem se novega izziva in druženja z njimi. Hladno pivo spremljam že od njihovih začetkov, člani moje družine so vsi njihovi oboževalci, vključno z mano. Obožujem njihova besedila in ostre ritme ‘.

Pesem govori o nenehnem pritisku, da moramo biti dobri, izgledati dobro, da je življenje rožnato … Kot da nenehno potrebujemo tolažbo, ker ni ravno tako. Carpe diem je nekoliko ironična slika današnjega sveta, a kljub temu sporočilo, ki ga je treba uporabljati vsak dan, “pravi Sanja, ki jo boste kmalu slišali in tudi videli.

FOTO: ROBERT GAŠPERT