Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pevka skupine Novi Fosili je priznala, da je velika ljubiteljica punk rocka

Objavljeno

V redu

Pevka in voditeljica, 58-letna Sanja Doležal, se je v studio vrnila po nekaj letih studijskega premora, v katerem se je posvetila predvsem kuhanju. In to zaradi hladnega piva, a ne pijače, pač pa punk rock skupine.

Frontman skupine Mile Kekin je namreč s Sanjo želel posneti pesem ‘Carpe diem’, poslušalci pa bodo rezultat tega nenavadnega sodelovanja na radiu lahko slišali kmalu. Sanja bo v tej pesmi hkrati pevka in voditeljica.

Že dolgo nisem bila v studiu. Pred nekaj leti sem s fanti, Zacem in Marinkom posnela nekaj čudovitih pesmi. Vsak ponovni vstop me spominja na dobre stare čase. Zato sem bila še bolj vesela, ko me je poklical Mile ” je priznala Sanja in dodala:” Lepo in vljudno me je prosil, naj skupaj posnamemo pesem. Takoj, ko je predlagal sodelovanje, sem se strinjala, še preden sem slišala pesem. Ko je poslal demo posnetek mi je bila takoj všeč. Veselila sem se novega izziva in druženja z njimi. Hladno pivo spremljam že od njihovih začetkov, člani moje družine so vsi njihovi oboževalci, vključno z mano. Obožujem njihova besedila in ostre ritme ‘.

Pesem govori o nenehnem pritisku, da moramo biti dobri, izgledati dobro, da je življenje rožnato … Kot da nenehno potrebujemo tolažbo, ker ni ravno tako. Carpe diem je nekoliko ironična slika današnjega sveta, a kljub temu sporočilo, ki ga je treba uporabljati vsak dan, “pravi Sanja, ki jo boste kmalu slišali in tudi videli.

FOTO: ROBERT GAŠPERT

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals