Kontaktirajte nas

Zabava

Sanjski moški: Eleni se končno dogajajo same lepe stvari

Objavljeno

V redu

Eleni, ki je bila med kandidatkami Sanjskega moškega, se je življenje končno obrnilo na lepše. Preberite, kaj se dogaja z njo.

Tudi simpatična Elena Costrov je bila med kandidatkami za naklonjenost Gregorja Čeglaja. Ljubezni ni našla, se je pa po šovu njeno življenje pričelo obračati na bolje. Dopolnila je 30 let, s svojim šest letnim sinom pa sta se tudi preselila v lepše stanovanje, kar je seveda z veseljem omenila tudi svojim spletnim prijateljem.

A vešššš… uni feeling ko ti uspe otroku omogočiti boljše stanovanje,” je zapisala na družbeno omrežje in dodala fotografijo, na kateri njen sin pleska stanovanje.

View this post on Instagram

A post shared by LovElena_c♉🌹 (@elenacostrov)

Eleni pa se nove priložnosti ponujajo tudi v poslovnem svetu. Sedaj, ko je postala znana širši Sloveniji, prejema številne ponudbe za promocijo blagovnih znamk. A sama pravi, da predstavlja le tisto vsebino, v katero tudi sama verjame, saj se dobro zaveda, kako zelo je v življenju pomembna zanesljivost na vseh področjih, tako na poslovnem kot tudi pri prijateljih.

Foto: POP TV

Zabava

Poroka na prvi pogled: Monja in Janko v zadregi drug pred drugim. To sta si priznala sedaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Kar naenkrat takšna velika sprememba!

Monja in Janko se bosta v stanovanju šla zelo zanimivo igrico. Monja bo imela na listu papirja zapisana vprašanja, na katera pa bosta morala oba iskreno odgovoriti. Seveda bodo nekatera vprašanja povezana tudi s spolnostjo. A pri teh vprašanjih se jima bo nekoliko zataknilo, sploh pri vprašanju, kakšna seks poza jima je najbolj všeč.

»Ena stvar je, če se pogovarjaš z eno osebo, druga stvar je, če to deliš s celim svetom,« bo pred kamero iskreno priznala Monja.

Kot boste lahko opazili, bo med igrico zelo zabavno, pa tudi nekaj treme, še posebej s strani Monje.

Le kaj se bo izcimilo iz njunega odnosa …

Monji bo malce nerodno odgovarjati na vprašanja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poroka na prvi pogled: To je za Nino pripravil Domen. Zelo boste presenečeni …

Objavljeno

V redu

Avtor

Priznala je, kako se je počutila, ko je vstopila v njuno stanovanje.

V šovu Poroka na prvi pogled boste lahko videli, kako lepo se je Domen potrudil za svojo Nino. Napisal ji je pismo, spekel pico v obliki srčka, pripravil penino in svečke. Želel jo je presenetiti in to mu je več kot uspelo.

Ko je Nina vstopila v njuno stanovanje, je bila zelo presenečena in priznala je, da ji to zelo veliko pomeni.

»Ful sem bila presenečena, ko sem danes prišla domov. Ta pica v obliki srčka, pa pisemček, peninca, pa svečke … Pač, res se je ful potrudil, ful lepo, tako, res nekaj takšnega lepega. V bistvu ena malenkost po eni strani, samo, v bistvu mi pa ful veliko pomeni,« je iskreno priznala v kamero.

Imate tudi vi občutek, da se med Nino in Domnom razvija tista prava ljubezen?

Nini bo presenečenje zelo všeč.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Srečanje med Juretom in Patricijo je bilo zelo napeto

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak ima svojo resnico.

Kot boste lahko videli nocoj, se bo Jure Novak ponovno srečal s svojimi kandidatkami. Prišle bodo tri, Teja, Lea in Patricija, Sajra pa je zaradi bolezni ostala doma.

Ko bosta k dekletom vstopila Jure in voditeljica Tanja, bo občutiti veliko napetost. Med njim in Patricijo so očitno še neporavnani računi.

»Zadeve se niso zaključile tako kot sem jaz hotel ali ve. Jaz upam, da bomo v prihodnje brez zamer si pogledali v oči, no,« bo Jure nagovoril svoja dekleta.

Pa jim bo res uspelo, da bodo zgladili vse? Kot boste videli, bo med njim in Patricijo zelo napeto …

Jure je iz šova izstopil samski.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals