Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk iskreno spregovorila o zdravstvenih težavah. Ojoj, s tem se je soočila sedaj

Objavljeno

V redu

Tudi njo je to doletelo …

Televizijska voditeljica Miša Molk je iskreno spregovorila o tem, kakšne zdravstvene težave jo pestijo sedaj. Razkrila je, da se je njen vid poslabšal, ima pa tudi sivo mreno.

»Niti nisem vedela, da tako slabo, če me ne bi na to opozorila okulistka, in vprašala, a kar brez očal hodite. Ne vidim dobro ne na daleč, ne na blizu. Okej, razumem. A ja , sivo mreno imam tudi, hmm. To pa bo nekaj z leti povezano. Se spomnim moje Betke, mame, ko si je šla že v kar poznih letih operirati sivo mreno in potem snela očala, jaz si jih pa še dobro navesila nisem. A tako bo zdaj šlo? Torej nizke petke niso le moda, ampak moja nuja, da se ne spotaknem, ker slabo vidim? Pa cilinder, da imam. A zato gledam filme z rahlo sklonjeno glavo in malo izpod čela berem podnapise? je zapisala in dodala še: »Ne gledam pa več izpod čela moškega, ki mi je všeč, ampak naravnost v oči. To je pa dobro, da je namreč nekam poniknila tista dekliška sramežljivost, ki si nevede vedno potapka ustnice, namesto, da bi kaj rekla… Zdaj se moji prsti ustavijo na ustnicah, ko nekaj res, zelo za res poslušam, kot da bi želela preprečiti moj nenadzorovani vpad v besede govorečega.

Ni tako švoh nabirati leta, sicer bi bilo vse po starem. In prav s tem bi zapravljali leta.”

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Priljubljena slovenska pevka se je poročila!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena poroka je za mnoge veliko presenečenje. Poglejte, kako lepa nevesta je bila.

Slovenska pevka Eva Černe, ki je bila s svojim srčnim izbrancem, producentom Nejcem Avbljem že mnogo let v zvezi, zaročila pa sta se leta 2018, se je poročila.

Pevko smo spoznali leta 2006, ko je zmagala v televizijskem glasbenem programu Bitka talentov, poroča portal njena.

Černetova je fotografijo svoje poroke že delila na družbenih omrežjih. »Poročena, 25. 6. 2022,« je pripisala poleg. Fotografijo najdete spodaj. Poglejte, kako čudovita nevesta je bila.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk pokazala, kako je po porodu videti v kopalkah in vse pustila brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Nikjer ni več sledi o odvečnih kilogramih.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred sedmimi meseci že tretjič postala mamica, s partnerjem Alenom Hodžićem sta se razveselila sina Taia, je pokazala, kako je danes videti v kopalkah in s fotografijo, ki jo je delila preko družbenega omrežja navdušila.

Pokazala je čudovite dvodelne kopalke, poleg pa pripisala le: „Slepi.“

S svojo objavo je požela številne všečke, mnogi menijo, da je videti popolno. Tudi vam bo zelo všeč.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals