Skrivnosti je konec: Razkrili nove tekmovalce šova Ljubezen po domače

<div id="midasWidget__r92"></div>

Prihaja nova sezona priljubljenega šova Ljubezen po domače, sedaj je znanih tudi že nekaj zanimivih podrobnosti.

Iz POP TV prihaja vesela novica, pripravlja se snemanje že sedme sezone šova Ljubezen po domače. Kot so zapisali, pa bodo že zelo kmalu razkrili tudi, katerih 11 oseb so izbrali in jim dali možnost, da v novi sezoni najdejo svojo ljubezen.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše,« je dejala priljubljena voditeljica romantičnega šova Tanja Postružnik Koren.

»V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dodala voditeljica.

Že komaj čakate? 11 oseb bo POP TV razkril 16. junija.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice