Domov Glasba Je svetovna zvezdnica res noseča?

Je svetovna zvezdnica res noseča?

Lady Gaga obožuje fanta Michaela in tudi restavracije s hitro hrano. Tako so pevko pred kratkim videli v Malibuju, kako hodi iz restavracije s pizzami v rokah, oblekla pa je le sivo majico, ki je bila zanjo nekoliko prekratka, zato je pokazala več, kot si je morda želela.

Paparaci so takoj ujeli njen zaobljen trebušček. Sicer se že dlej časa govori, da naj bi bila zvezdnica noseča, a sama tega še ni potrdila. Mnogi dvomijo, da pevka pričakuje naraščaj in menijo, da je velik trebuh le posledica obilnih obrokov, ki si jih je Lady Gaga privoščila v času karantene.

Če pa bi se izkazalo, da je pevka vendarle noseča, bi bil oče otroka njen novi partner, IT genij, s katerim je javno skupaj od letošnjega februarja. Michael je diplomiral na Harvardu in je nekdanji vlagatelj, ki dela kot izvršni direktor Parker Group, ki je v lasti enega od ustanoviteljev Facebooka, Seana Parkerja. Gaga, ki je lani prekinila svojo zaroko s Christianom Carino, je bila s Polanskim prvič vidna v javnosti nekoliko prej v Las Vegasu, zato sta se po poročanju Parkerjevega rojstnega dne srečala v Los Angelesu.

Foto: Facebook