Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 6.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 06/07/2020

“Ne obžaluj. Kar je bilo, je že tako moralo biti. Vprašaj se, kaj ti je ta izkušnja prinesla in pojdi naprej. Po nove izkušnje.”

Dobro jutro, dober dan! Sončen in vroč vikend je za nami, pa poglejmo, kam se nam najbolj izplača usmerjati energijo danes, da bomo lahko zvečer rekli, no, današnji ponedeljek je bil pa TOP. 

Današnji dan je ugoden za sodelovanje, timsko delo, dogovore, za podpisovanje pogodb, za najemanje delavcev in sklepanje delovnih razmerij,za razreševanje sporov in problemov na zavarovalnicah, sodiščih, upravnih enotah, …povsod, kjer se je potrebno dogovoriti. Ne pričakujte empatije danes. Pričakujete lahko večjo pravičnost, kot ste je deležni sicer in zato ugodnejše razrešitve zadev. 

Števila kažejo na bolj tih in resen dan, ko dolžnost zaposli  razum in utiša čustva. Odnosi znajo biti zato hladni, a nič zato. Opravite, kar morate in ne obsojajte drugih. Razrešite in greste dalje. To je tudi nekaj, kajne? Še posebej, če se vam nerazrešene zadeve vlečejo leta in leta….in vam jemljejo dragoceno energijo. 

Dan je primeren za podpis poslovnih pogodb, tudi takih, ki prinašajo denar. 

Ugoden dan je za nakup nepremičnine; objekta ali zemljišča.

Na čustvenem področju  se zna zgoditi, da boste začutili notranje nezadovoljstvo. Nič nenavadnega ni, da se človek kdaj pa kdaj v družbi ljudi, tudi tistih, ki jih ima najrajši, počuti osamljenega. Pride tudi tak dan/čas.

Zna se zgoditi, da vas danes malce obremenijo družinski odnosi in obveznosti doma. Poskrbite za vsa popravila v stanovanju ali v hiši. Prebudite družinske vrednote in voljo do sodelovanja. Pokažite naklonjenost svojim domačim in bodite pripravljeni na dogovore. Če se potrudite z lepo besedo in toplim objemom, se lahko zgodi tudi kakšen čudež. 

Poskusite z igrami na srečo, z loterijo, z nakupom kakšne srečke manjše vrednosti. Morda se vam le-ta nasmehne. 

Bodite vztrajni danes, opravite, kar morate!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com