Domov Zabava Tako se poljublja znana radijska voditeljica!

Tako se poljublja znana radijska voditeljica!

Nekoč zelo priljubljena radijska voditeljica in komedijantka Tanja Kocman je razkrila, da se zelo rada poljublja. Žal je od začetka letošnjega aprila ni več moč spremljati preko radijskih valov, a se zato redno oglaša preko družbenih omrežij in svoje sledilce navdušuje z objavami.

Tokrat je razkrila, da se zelo rada poljublja: “Kušni ga! Ali jo! Ali oba. Danes je svetovni dan poljuba tak da navali … no, samo prosim brez posledic v obliki prepovedi približevanja. Sama obožujem poljubljanje! Pa prisežem, da zgledam ob tem boljše kot na tej fotki. Bi rekla. Upam. Sicer pa – zaprite oči in uživajte,” je zapisala na svoj Instagram zid in dodala fotografijo, na kateri pošilja poljub.

Kaj dandanes počne Tanja?

Pred časom je za portal mariborinfo.com razkrila: “Glede na to, da sem samozaposlena že vrsto let, sem se končno odločila, da bom poskusila nekaj ustvariti zase. Tako sem se lotila enega projekta, o katerem bom kmalu lahko povedala več, zaenkrat pa še je v nastajanju. Je povezan z mediji, a na nekoliko drugačen način.

Foto: Facebook