Kontaktirajte nas

Zabava

Neverjetno: Takšno gledanost je dosegel Sanjski moški!

Objavljeno

V redu

Resničnostni šov Sanjski moški je bil to pomlad ena najbolj opevanih pogovornih tem v Sloveniji. Poleg visoke televizijske gledanosti je šov pritegnil tudi na VOYO, kjer je imel več kot milijon ogledov. Za odlično televizijsko gledanost so ta konec tedna poskrbeli še slovenski košarkarji.

Ta konec tedna se je na POP TV zaključil resničnostni šov Sanjski moški. V ponedeljek zjutraj je verjetno vsa Slovenija ob kavi klepetala, kaj se je zgodilo z Gregorjem in njegovo izbranko Anjo. Razplet šova je tako znan, znane so tudi številke, koliko gledalcev si je šov ogledalo.

Sanjski moški je osvojil gledalce tudi na VOYO, edinem slovenskem videu na zahtevo, saj je imel več kot milijon ogledov. To je bil najbolj gledan šov na VOYO vseh časov, vsaj eno epizodo si je ogledalo 60 odstotkov VOYO naročnikov. Ob tem je zanimiv še podatek, da si je kar 91 odstotkov gledalcev epizodo ogledalo en dan pred predvajanjem na televiziji. Najbolj gledana oddaja je bila 22. maja, ko je imel Gregor romantičen zmenek v bazenu z Anjo. To je bil najbolj gledan šov v predogledu na VOYO, tako da je zdaj jasno, da gledalci radi pogledajo v čarobno kroglo, da vidijo v ljubezensko prihodnost.

So pa gledalci obsedeli tudi pred televizijskimi zasloni. Najbolj gledana oddaja je bila na sporedu 16. maja, ko je dosegla rating 16,4 odstotka, med ženskim občinstvom celo 21,7 odstotka.

Zgodovinska uvrstitev na OI najbolj gledana športna vsebina vikenda

Izjemno uspešen konec tedna je bil tudi za športnike. Slovenska košarkarska reprezentanca se je z zmago na kvalifikacijskem olimpijskem turnirju prvič uvrstila na olimpijske igre. Zgodovinski podvig slovenske izbrane vrste smo tudi tokrat prenašali na Kanalu A, gledalci pa so si z zanimanjem ogledali tekmo, ki je z osemodstotnim ratingom in 39-odstotnim deležem gledalcev postala najbolj gledana športna oddaja konca tedna.

*Vir: AGB Nielsen Media Research  22. maj, 4. julij, 2021, ciljna skupina: 18–54 let; delež gledalcev  v živo in z zamikom na isti dan

Zabava

Se spomnite Jureta iz šova Ljubezen na deželi? Postal je očka

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubezen je iskal v šovu Ljubezen na deželi, ki smo ga pred leti spremljali na Planet TV.

Se spomnite postavnega vinarja Jureta Štekarja? V šovu Ljubezen na vasi sicer svoje prave ljubezni ni našel, je pa kasneje imel razmerje s hčerko kuharskega mojstra Janeza Bratovža. Njuna ljubezen se je okronala z rojstvom sina, kasneje pa sta se razšla.

Jure pa je pred nekaj meseci ponovno postal očka, njegova srčna izbranka mu je povila še enega sina.

Čestitamo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

V šovu Ljubezen po domače tudi mati te znane Slovenke

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečenje! Njena mati išče ljubezen …

Po smrti moža je ostala sama s tremi otroki, Nada Zajc, mati znane slovenske citrarke Tanje Zajc Zupan. Kot je povedala za portal 24ur.com, zelo rada gleda šov Ljubezen po domače in se je prijavila tudi sama.

 “Jaz sem to tako hitro naredila, da se pravzaprav sploh zavedala nisem … Kaj pa vem, kaj mi je bilo, potem so pa tako hitro prišli.” Ekipa ustvarjalcev namreč. In se je prepustila toku dogodkov: “Kar bo, pa bo. To ni nič zapečatenega.” Je pa svojim sokrajanom, številnim znancem in prijateljem že popestrila vsakdan, kajti sedaj imajo zanimivo temo za pogovor, piše omenjeni portal.

Med drugim je v prispevku o Nadi spregovorila tudi njena hči Tanja in razkrila, kakšni moški imajo pri njeni materi možnost za ljubezen:“Moja mami Nada je oseba, ki ob sebi potrebuje dinamičnega partnerja, kot je ona sama. Pišejo naj ji moški, ki cenijo lastnosti, kot sta iskrenost in odgovornost, ter si želijo aktivno preživljati prosti čas. Mami potrebuje partnerja, ki je iznajdljiv in komunikativen ter pripravljen na nove izzive, ki jo bo rad peljal na nepozaben izlet. Ob moji mami mu nikoli ne bo dolgčas, saj je adrenalinska in nepredvidljiva, kot je na primer tale šov Ljubezen po domače. Partnerju bi življenje polepšala tudi z igranjem na diatonično harmoniko, saj je glasba v naši družini eden od vitaminov. Ker je po horoskopu riba, je včasih preveč občutljiva in prehitro odreagira. Rada deli nasvete in ima svoj prav, od katerega težko odstopi. Tu moraš biti pazljiv, da se ne uloviš v njeno mrežo.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Helena Blagne iskreno, česa ne more pozabiti

Objavljeno

V redu

Avtor

Povsem iskreno in iz srca je zapis delila na družbena omrežja.

Prva dama slovenske glasbe Helena Blagne se je, tako kot številni drugi glasbeniki, končno vrnila na odre in s svojim božanskim glasom zopet navdušuje množice. Četudi je bila med epidemijo primorana več mesecev čakati, da je lahko ponovno pričela opravljati svoje delo, ki ga obožuje, pa je ves čas ostajala optimistična, pozitivno naravnana, s svojimi objavami pa je spodbujala tudi svoje spletne prijatelje.

Sedaj je končno napočil čas, ki smo ga vsi težko pričakovali in tudi Helena je iz srca zapisala na družbeno omrežje:  »Ja pa ne morem pozabit koncerta v Ribnici in tako zelo hvaležne publike! Hvala vam dragi moji! Močnooo sem vas pogrešala.«

Tudi mi smo pogrešali!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO