Kontaktirajte nas

Zabava

Neverjetno: Takšno gledanost je dosegel Sanjski moški!

Objavljeno

V redu

Resničnostni šov Sanjski moški je bil to pomlad ena najbolj opevanih pogovornih tem v Sloveniji. Poleg visoke televizijske gledanosti je šov pritegnil tudi na VOYO, kjer je imel več kot milijon ogledov. Za odlično televizijsko gledanost so ta konec tedna poskrbeli še slovenski košarkarji.

Ta konec tedna se je na POP TV zaključil resničnostni šov Sanjski moški. V ponedeljek zjutraj je verjetno vsa Slovenija ob kavi klepetala, kaj se je zgodilo z Gregorjem in njegovo izbranko Anjo. Razplet šova je tako znan, znane so tudi številke, koliko gledalcev si je šov ogledalo.

Sanjski moški je osvojil gledalce tudi na VOYO, edinem slovenskem videu na zahtevo, saj je imel več kot milijon ogledov. To je bil najbolj gledan šov na VOYO vseh časov, vsaj eno epizodo si je ogledalo 60 odstotkov VOYO naročnikov. Ob tem je zanimiv še podatek, da si je kar 91 odstotkov gledalcev epizodo ogledalo en dan pred predvajanjem na televiziji. Najbolj gledana oddaja je bila 22. maja, ko je imel Gregor romantičen zmenek v bazenu z Anjo. To je bil najbolj gledan šov v predogledu na VOYO, tako da je zdaj jasno, da gledalci radi pogledajo v čarobno kroglo, da vidijo v ljubezensko prihodnost.

So pa gledalci obsedeli tudi pred televizijskimi zasloni. Najbolj gledana oddaja je bila na sporedu 16. maja, ko je dosegla rating 16,4 odstotka, med ženskim občinstvom celo 21,7 odstotka.

Zgodovinska uvrstitev na OI najbolj gledana športna vsebina vikenda

Izjemno uspešen konec tedna je bil tudi za športnike. Slovenska košarkarska reprezentanca se je z zmago na kvalifikacijskem olimpijskem turnirju prvič uvrstila na olimpijske igre. Zgodovinski podvig slovenske izbrane vrste smo tudi tokrat prenašali na Kanalu A, gledalci pa so si z zanimanjem ogledali tekmo, ki je z osemodstotnim ratingom in 39-odstotnim deležem gledalcev postala najbolj gledana športna oddaja konca tedna.

*Vir: AGB Nielsen Media Research  22. maj, 4. julij, 2021, ciljna skupina: 18–54 let; delež gledalcev  v živo in z zamikom na isti dan

Zabava

Šok! Sta Nina in Domen (Poroka na prvi pogled) v resnici spala ločeno?

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšna je vsa resnica. Presenečeni?

V zadnjem predvajanem delu šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da je bila Nina že zjutraj s svojo odejo na kavču, Domen pa je kraljeval na postelji v spalnici. Če ste se tudi vi spraševali, ali je bil morda to znak, da parček ni spal skupaj, si preberite odgovor.

»Nisva spala narazen, samo jaz sem dosti prej ustala in sem šla v dnevno, da je lahko on še naprej spal,« nam je v smehu pojasnila Nina.

Kot smo lahko razbrali iz njunega pogovora, je bila noč zelo naporna, akterji šova pa prejšnjega večera očitno zelo dobro razpoloženi.

Nina in Domen na zadnji ceremoniji.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Majde iz šova Kmetija? Danes je povsem spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti. Všeč vam bo!

Majdo Candir smo spoznali v lanski sezoni šova Kmetija. Z določenimi tekmovalci se je takoj spoprijateljila, z mnogimi ostala povezana tudi potem, ko so kamere ugasnile. Tako je pred kratkim nekaj sotekmovalcev povabila tudi na praznovanje svojega 60. rojstnega dne, na družbeno omrežje Instagram pa je še dodala fotografijo.

»Nekaj dni nazaj smo se kmetje poveselili za mojih 60 let. To je ena slika izmed njih.( Tilen,Tjaša, Majda),« je pripisala poleg fotografije, na kateri pa poleg nje stojita tudi Tjaša in Tilen. Opazili pa smo, da je Majda videti mnogo bolje. Zdi se, da je oklestila nekaj odvečnih kilogramov, njen videz pa je bolj mladosten.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mija sedaj povedala resnico: To se trenutno dogaja med njo in Lovrom

Objavljeno

V redu

Avtor

Sta skupaj ali ne? Presenečeni boste nad njeno resnico.

V šovu Ljubezen po domače smo lahko videli, kako sta Mija Rovtar in Lovro Gregorš pričela najprej namenjati drug drugemu lepe poglede, sledili so dotiki in objemčki in proti koncu je bilo že vsem jasno, da je vzklila prava ljubezen, ki pa jo je Lovro potrdil še z zaroko.

Ko so kamere ugasnile, sta imela nekaj nesoglasij, kateri par pa jih nima? A zlobni jeziki so se takoj oglasili, nekateri privoščljivo, spet drugi, da je vse skupaj le igra. Ko je Mija odšla še sama na koncert, pa se nekaj časa sploh niso ohladili.

Zato smo poklicali Mijo, ki je znana po tem, da pove točno tisto, kar si misli. Saj veste, Lovro je premišljen, Mija pa prej spregovori in šele nato premisli.

Razkrila nam je, da sta se res nekaj spričkala, a nato imela dolg pogovor. »Je bilo dosti stvari narobe razumljeno na obeh straneh,« je pojasnila, a takoj dodala, da sta kmalu ugotovila, da sta prav prikupno otročja in se smejala svojemu prepirčku.

»Seveda sva skupaj! Eden brez drugega ne moreva, se pa zavedava tudi, da sva si zelo različna, a tudi temu se nasmejiva. A vse to je rešljivo, če nastopi kakšna težava, jo rešiva s pogovorom. Lovro je res nekaj posebnega,« je odkrito povedala Mija.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals