Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Princ Charles ima diagnozo depresija, sta ga Harry in Meghan dotolkla?

Objavljeno

V redu

Pritisk je bil prevelik. Princ Charles naj bi imel psihični zlom zaradi princa Harryja in Meghan Markle.

72-letni bodoči britanski kralj na vse načine poskuša obdržati vesel izraz na obrazu, da ne bi razkril kako močno so njegovo duševno zdravje prizadela nedavna dejanja in medijski linč, ki sta ga uprizorila Harry in Meghan, ubežni kraljevi par. A pritisk je bil preprosto prevelik, zato je vir blizu dvora, medijem izdal, da je bila princu Charlesu pred kratkim diagnosticirana depresija.

‘Preprosto se ni mogel spoprijeti z brutalnimi napadi in sovraštvom, ki sta ga omenjena, sin in njegova žena, širila v zadnjih mesecih. Posredno sta ga obtožila, da je pošast in krivila njegovo mater, kraljico Elizabeto II. da ga je naredila takega. Charles jima ne bo mogel nikoli odpustiti, «je povedal vir blizu kraljeve družine, ki je še razkril, da je Charlesova žena, 73-letna Camilla, ko je ugotovila, kako resno je zdravje njenega moža, poklicala zdravnike, naj posredujejo.
Vir še navaja, da je Charles zdaj v postopku zdravljenja, uči se spopadati z nakopičeno jezo in čustvi, zato je tudi zamudil sestanek z mlajšim sinom, ki je teden dni preživel v domovini pred odkritjem spomenika v čast tragično umrle matere, princese Diane.

‘Camilla se je želela izogniti kakršni koli možnosti, da bi Harryjev prihod v Združeno kraljestvo še poslabšal duševno zdravje njenega moža, zato je Charlesu svetovala, naj ostane na obisku v Balmoralu. Srečanje očeta in sina bi lahko Charlesu povzročilo nov zlom, ki bi ogrozil tudi njegovo nasledstvo na prestolu, Camilla pa tega ni mogla dovoliti” je zaključil vir.

Foto: profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO