Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 6. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 06/08/2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj! Poglejmo, kaj lahko pričakujemo danes.

“Odprite vrata zamisli, da lahko vse, za kar ste se nekoč odločili, da ne morete početi, lahko počnete. In tudi boste. Danes.”

Šestega v mesecu smo danes. To je dan, ko do izraza pridejo naše želje po pravičnosti in velikodušnosti, ko veliko pozornosti, skrbi in ljubezni namenjamo družini, domu in prijateljem, torej druženju. Dan kot tak pa nas bo podprl pri stikih z različnimi znanimi in neznanimi osebami in podjetji v tujini, preko skypea, lahko pa tudi osebno. Poslovni dogovori s tujino bodo uspešni, če se jih bomo držali, saj se moramo paziti svobodomiselnosti. 

Zelo radi bomo izživeli svoje občutke in potrebo po svobodi. Z lahkoto se bomo prilagajali, sprememb se ne bomo branili. Selitev, nove navade, sprememba načina življenja skupaj s svojo družino, ne bi bile nič nenavadnega. Prav tako ne bi bilo nič nenavadnega, če bi si v svoji želji po drugačnosti in dinamičnosti, po osvežitvi svojega življenja, omislili vikend čez mejo ali avtodom za skoke čeznjo. Lahko bi se tja odpravili na izlet k prijateljem, na ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, na kopanje in sončenje. 

Tisti, ki ostajamo doma, pa si poleg posvečanja otrokom lahko omislimo eksperimentiranje v kuhinji.

Vse tegobe in težave bomo zmogli premagati, le vizijo je treba imeti pred seboj in ji slediti. Zaradi svobodoljubja bi lahko skrenili s poti.

Danes imamo možnost spoznati kakšnega tujca/tujko.

Druženje z ljudmi, zanimanje za umetnost in vse lepo ter za naravo, so ključi današnjega dne.

Živahen dan vam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com