Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj doživela šok: So ljudje res lahko tako hudobni?

Objavljeno

V redu

Šokirani boste, ko boste prebrali, kaj je doživela priljubljena pevka …

Znana in priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj je na svoj Instagram račun objavila žalostno novico. Po 14 letih se je od njih poslovila mačka Leni, prenehalo ji je biti srce. A kmalu po objavi je pevka doživela šok.

»Danes sem šele pri svojih 42-ih uspela doživeti razsvetljenje. Zastrašujoče, ampak je to res,« je pričela s pripovedjo v Instagram zgodbi in nadaljevala: »Ali vi meni lahko verjamete, da obstajajo ljudje na temu svetu, ki privoščijo meni in mojim otrokom, Šajana in Sija sta danes jokali celo noč, da nam privoščijo, da nam je umrla mačka, zaradi tega, ker sem jaz preveč okrog.«

Vidno utrujena pevka je dodala še, da se je odločila, da tega ne bo več dovolila in da bo vsakega, ki ji bo namenil negativen komentar, enostavno blokirala. »Enostavno ne dovoljujem več odprtih negativnih debat,« je med drugim še dejala. Rebeka se sprašuje, kam gre ta svet in zakaj nekateri, ki so očitno doma nesrečni, drugim ne privoščijo sreče.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals