Kontaktirajte nas

Zanimivosti

V družini Rebeke Dremelj žalujejo, ustavilo se ji je srce

Objavljeno

V redu

Z veliko žalostjo je pevka zapisala takšne besede …

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je tokrat na družbeno omrežje Instagram sporočila zelo žalostno novico. Njeno družino je zapustila muca Leni, ki je bila z njimi 14 let.

»Ni vse vedno samo z rožicami postlano! 🥲Tudi jočemo in smo zelo žalostni! Včeraj zvečer je bil tak večer in danes je tak dan. Naši muci Leni je nehal biti srček. 14 let je bila z mano in celo življenje s tamalima. Zelo smo žalostni, zelo, a hkrati veseli, da smo kar 14 let uživali ob njenem predenju vsak večer! Ko sem prihajala domov iz nastopov sredi noči, je bila ona tista, ki me je čakala na stopnicah! Zadnja leta pa je imela navado vsak večer zaspati na Šajaninih prsih. Bo kar izziv nadomestiti to praznino,« je zapisala pevka in dodala nekaj lepih fotografij, ki jih bodo za vedno spominjali na lepe trenutke z njo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals