Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska voditeljica se zaradi tega ne misli opravičevati

Objavljeno

V redu

Ne, tega ne misli prenehati početi. Zakaj le?

Priljubljena slovenska radijska in televizijska voditeljica Tanja Kocman je preko svoje Instagram zgodbe na šaljiv način, tako kot zna le ona, pojasnila, kaj se ji je zgodilo. Tako kot mnogi, tudi ona občasno predstavi kak izdelek in ga priporoča drugim v uporabo, a to je neko gospo zmotilo.

»Ena gospa mi je napisala, da sem jaz tudi postala ena sama reklama,« je pričela in dodala, da na njenem profilu se bodo občasno pojavljale tudi vsebine prodaje: »ker pač, tako je, tako imamo. Jaz sem s.p. in mi je to v bistvu fajn delat.«

Dodala je še, da če pač vsebine prodaje koga motijo, naj pač preskoči. Zagotovila pa je še, da sama svetuje le tiste izdelke, ki se tudi njej zdijo zelo v redu.

Kaj pa si o tem mislite vi?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals