Connect with us

Zabava

Neverjetno: Tekmovalka Exatlona kljub bolezni daje vse od sebe

Published

on

Pred tremi leti je zbolela za to avtoimunsko bolezen, a pravi, da je ne bo zaznamovala.

V včerajšnji predstavitvi je 41-letna Andreja Košir mnoge šokirala z izpovedjo, da so ji pred tremi leti diagnosticirali multiplo sklerozo. Za športnico je bil to velik šok, a kot je dejala: “Bolezen me ne bo ustavila!

S svojo močno voljo dokazuje, da je odlično pripravljena, je v zelo dobri kondiciji, tekmovanje v Exatlonu pa jemlje kot velik življenjski izziv.

Pred tremi leti so mi postavili diagnozo multipla skleroza in to je bil kar krut udarec realnosti. Z dihanjem, pravilnim dihanjem, poskušam obdržati nadzor in ravnovesje. Menim, da ne moremo globoko dihati in hkrati skrbeti. Zato spremenim način dihanja, ker je vsako čustvo povezano z dihom. Če spremenim dih, spremenim ritem in lahko spremenim čustvo. Od strahu, bolečine, žalosti itd.,” je o bolezni spregovorila za Planet TV.

Mojstrica borilnih veščin

Koširjeva je po poklicu frizerka, je pa tudi mojstrica borilnih veščin, v katareju je v borbah dosegla naslov državne prvakinje. Je mamica dveh sinov.

“Še vedno trenira ples ob drogu in borilne veščine, kljub strahu pred višino premaguje plezalne stene, rada se ukvarja tudi z jogo in hodi v naravi. Kar trinajstkrat je osvojila različne lepotne naslove, nastopala v reklamah in se preizkusila kot televizijska voditeljica. V Dominikanski republiki bo najbolj pogrešala svojo družino in jutranjo kavo,” o njej še pišejo na portalu Planet TV.

Andreja Košir

Foto: Planet TV/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Razkrita resnica o Kristijanu. Tudi vi boste šokirani

Published

on

Dve tekmovalki sta povedala svojo resnico o Kristijanu …

Kristijan, ki je glava družine v hiši, je svojo vlogo vzel zelo resno. S svojim vodenjem pa želi vplivati tudi na Tamaro, ki je glava družine v hlevu.

Ko so dekleta odšla v šotor in nesla hrano izzivalcem, sta Klavdija in Tamara načeli tudi pogovor o Kristijanu. Tamara je priznala, da ji je prepovedal nositi hrano v šotor, v nasprotnem tudi oni od njega ne bodo dobili nič.

»Meni se zdi grdo od Kristijana, da nam obljublja samo nekaj, da nam hrane ne bo jemal, potem je pa ne dobimo,« je razkrila Klavdija.

»Kristijanovo obnašanje se mi zdi nezrelo,« je Klavdija razkrila tudi v kamero in dodala, da je zelo pomembno, da v določenih situacijah požreš ponos.

»Ni mogoče fer zaradi teh majhnih dobrin, ki jih je Tim pač si sposodil, da bi zdaj nas pustil lačne,« je dodala Klavdija.

Jim bo Kristijan dal hrano?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ojoj, to se je zgodilo na snemanju letošnje sezone šova Kmetija. Tudi vi boste šokirani

Published

on

Voditeljica Natalija je iskreno spregovorila o tem …

Tudi leto šov Kmetija vodi Natalija Bratkovič, ki pa v času snemanja pogosto spi tudi v hotelu. Spletnim sledilcem in ljubiteljem šova Kmetija, pa je preko družbenega omrežja sporočila, kaj se ji je zgodilo, da vso noč ni spala.

»Današnje jutro ni ravno moje. Nisem nič spala. V hotelu so imeli eno zabavo. Glasna glasba, ampak nisem bila logično, samo nisem spala in se malo pozna. Moram se nekako zbuditi. Danes je dolg snemalni dan, pa še zunaj je vse megleno …« je pojasnila in s tem razkrila, da vedno ni vse tako, kot si zamislimo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Tamara v joku priznala, da ji je Kristijan grozil. Kaj se dogaja v šovu Kmetija?

Published

on

Tamara se je zlomila in v joku priznala, kaj se dogaja na posestvu.

V novi oddaji šova Kmetija je ponovno čas za tržnico, ki pa se ne bo odvila po načrtih. Po nakupih sta se tokrat odpravila David iz hiše in Tamara iz hleva.

Obe družini pričakujeta tobak, tega je uspel tokrat dobiti David, Tamara pa se je ob tem popolnoma zlomila, saj jo skrbi, da bodo nanjo jezni, ker ga ji ni uspelo dobiti.

»Ne zdi se mi fer, kar delajo. To je pohlepno. Daj, bodimo fer. Pač, ni fer igra,« je Tamara v joku dejala v kamero in dodala: »Lahko bi imeli vsi pol, pol, pa bi bili srečni. To je pa pač grdo.«

V nadaljevanju pa je Tamara razkrila, kaj ji je Kristijan zabičal, bila je zelo prestrašena. »Kristijan mi je dejal, da niti ne smem vzeti tobaka, drugače ne bomo od njih dobivali stvari,« je v joku zaupala v kamero.

Kako se bo vse skupaj razpletlo?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals