Kontaktirajte nas

Zabava

Neverjetno: Tekmovalka Exatlona kljub bolezni daje vse od sebe

Objavljeno

V redu

Pred tremi leti je zbolela za to avtoimunsko bolezen, a pravi, da je ne bo zaznamovala.

V včerajšnji predstavitvi je 41-letna Andreja Košir mnoge šokirala z izpovedjo, da so ji pred tremi leti diagnosticirali multiplo sklerozo. Za športnico je bil to velik šok, a kot je dejala: “Bolezen me ne bo ustavila!

S svojo močno voljo dokazuje, da je odlično pripravljena, je v zelo dobri kondiciji, tekmovanje v Exatlonu pa jemlje kot velik življenjski izziv.

Pred tremi leti so mi postavili diagnozo multipla skleroza in to je bil kar krut udarec realnosti. Z dihanjem, pravilnim dihanjem, poskušam obdržati nadzor in ravnovesje. Menim, da ne moremo globoko dihati in hkrati skrbeti. Zato spremenim način dihanja, ker je vsako čustvo povezano z dihom. Če spremenim dih, spremenim ritem in lahko spremenim čustvo. Od strahu, bolečine, žalosti itd.,” je o bolezni spregovorila za Planet TV.

Mojstrica borilnih veščin

Koširjeva je po poklicu frizerka, je pa tudi mojstrica borilnih veščin, v katareju je v borbah dosegla naslov državne prvakinje. Je mamica dveh sinov.

“Še vedno trenira ples ob drogu in borilne veščine, kljub strahu pred višino premaguje plezalne stene, rada se ukvarja tudi z jogo in hodi v naravi. Kar trinajstkrat je osvojila različne lepotne naslove, nastopala v reklamah in se preizkusila kot televizijska voditeljica. V Dominikanski republiki bo najbolj pogrešala svojo družino in jutranjo kavo,” o njej še pišejo na portalu Planet TV.

Andreja Košir

Foto: Planet TV/posnetek zaslona

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) končno razkrila svojo dobro varovano skrivnost

Objavljeno

V redu

Avtor

Odločila se je, da je čas, da ga pokaže …

Zagotovo se še spomnite Nine Jug, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. Njena zveza z Domnom, ki sta se tam spoznala, se ni obnesla, Nina je svojo srečo našla drugje. Zelo kmalu potem ko so kamere ugasnile, je namreč spoznala moškega, s katerim je še danes in s katerim načrtujeta, da bosta v kratkem zaživela skupaj.

»Vidiva se vsak dan, uživava življenje, kolikor se le da, mogoče včasih malo preveč,,« je razkrila za Metropolitan.si, dodala pa, da veliko o njemu ne bo povedala, saj ne želi, da preveč govori o njuni zvezi. Razkrila je, da mu je ime Nejc in da je z njim ponovno začela verjeti v pravo ljubezen.

Nina in njen Nejc (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals