Domov Zanimivosti Lepa slovenska poslanka zaljubljena do ušes

Lepa slovenska poslanka zaljubljena do ušes

Po medijih se že nekaj časa piše, da naj bi bila ena izmed najlepših slovenskih poslank zaljubljena do ušes. Govorimo seveda o Evi Irgl, poslanki stranke SDS.

O njeni ljubezenski zvezi so že pred časom poročali pri Slovenskih novicah, zapisali so, da naj bi Evi ogrel srce priljubljeni glasbenih Davor Božič, ki smo ga pred leti lahko gledali tudi v mladinskih oddajah na nacionalni televiziji. Davor je brat znane slovenske estradnice Pike Božič. A tako Davor kot tudi Eva ostajata o svoji zvezi skrivnostna, se pa večkrat pojavi na družbenem omrežju kakšna skupna fotografija, po kateri lahko sklepamo, da se rada družita in da se imata skupaj zelo lepo.

Je pa tudi Irglova pred kratkim kar preko družbenega omrežja svojim sledilcem povedala, kako sta se povsem po naključju srečala in več kot očitno je, da je med njima takrat preskočila tudi iskrica.
»Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar.
Vse najboljše ..
,« je zapisala v voščilu za rojstni dan.

Pod objavo pa se je oglasila tudi Davorjeva sestra Pika, ki je dodala še:
»Še dobro je Kupid dober lokostrelec ….. Vajino srecanje po vec kot desetih letih je namrec tudi zame pravi dar«

Tudi mi želimo Davorju vse najboljše in dodajamo še, da sta z Evo popoln parček!

Foto: Facebook