Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lepa slovenska poslanka zaljubljena do ušes

Objavljeno

V redu

Po medijih se že nekaj časa piše, da naj bi bila ena izmed najlepših slovenskih poslank zaljubljena do ušes. Govorimo seveda o Evi Irgl, poslanki stranke SDS.

O njeni ljubezenski zvezi so že pred časom poročali pri Slovenskih novicah, zapisali so, da naj bi Evi ogrel srce priljubljeni glasbenih Davor Božič, ki smo ga pred leti lahko gledali tudi v mladinskih oddajah na nacionalni televiziji. Davor je brat znane slovenske estradnice Pike Božič. A tako Davor kot tudi Eva ostajata o svoji zvezi skrivnostna, se pa večkrat pojavi na družbenem omrežju kakšna skupna fotografija, po kateri lahko sklepamo, da se rada družita in da se imata skupaj zelo lepo.

Je pa tudi Irglova pred kratkim kar preko družbenega omrežja svojim sledilcem povedala, kako sta se povsem po naključju srečala in več kot očitno je, da je med njima takrat preskočila tudi iskrica.
»Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar.
Vse najboljše ..
,« je zapisala v voščilu za rojstni dan.

Pod objavo pa se je oglasila tudi Davorjeva sestra Pika, ki je dodala še:
»Še dobro je Kupid dober lokostrelec ….. Vajino srecanje po vec kot desetih letih je namrec tudi zame pravi dar«

Tudi mi želimo Davorju vse najboljše in dodajamo še, da sta z Evo popoln parček!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, poglejte, v kakšni vili je po poroki užival znani Slovenec

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova poroka je bila kot iz pravljice, v dih jemajoči vili so uživali več dni.

Znani slovenski režiser Mitja Okorn je poročen. Kot poroča portal njena, je minuli konec tedna doživel svojo poroko na Krasu. Poročil se je s svojo dolgoletno izbranko Anito Kekič, s katero ima tudi hčerko Olivio. Kot še poroča omenjeni portal, se je parček želel poročiti že leta 2020 na sanjskem in tudi za poroke priljubljenem Mauritisu, a jima je načrte prekrižala epidemija koronavirusa. A tudi poroka na Krasu je bila čudovita, »lepo pa so se imeli tudi naslednji dan, saj jim je idiličen ambient romantične Ville Fabiani omogočal sproščeno uživanje v bazenu.”

View this post on Instagram

A post shared by Villa Fabiani (@villafabiani)

Mitja Okorn je poročen. (foto: Facebook)

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To na Ohridu počne Tanja Žagar in navdušuje

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je vsem pokazala, kaj sedaj počne.

Ena najbolj znanih slovenskih pevk, Tanja Žagar, je znana po svoji veseli naravi. pevka je na vsaki fotografiji nasmejana do ušes, sedaj pa je pokazala še, da tudi zapleše zelo rada.

»Plešem na Ohridu!In vsem pošiljam vesele pozdrave kjerkoli že ste!,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je pokazala svoje vitke noge in mnoge navdušila in jim pričarala nasmešek na usta. Tudi nam je zelo všeč. Pa vam?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da to počne hči Alenke in Jureta Koširja? Šokirani boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli ta posnetek, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena Jureta Koširja, Alenka Košir, je tokrat med svoje sledilce ponosno delila posnetek, na katerem njena prvorojenka Anika poje. Zapela je pesem Mirror pevke Madison Ryann Ward in navdušila mnoge. Posnetek so številni všečkali, pohvalili in komentirali.

»Zelo lep glas,« se je glasil eden izmed komentarjev in mi se z njim zelo strinjamo.

Tudi vi boste posnetek, ki ga najdete spodaj, poslušali večkrat!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals