Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lepa slovenska poslanka zaljubljena do ušes

Objavljeno

V redu

Po medijih se že nekaj časa piše, da naj bi bila ena izmed najlepših slovenskih poslank zaljubljena do ušes. Govorimo seveda o Evi Irgl, poslanki stranke SDS.

O njeni ljubezenski zvezi so že pred časom poročali pri Slovenskih novicah, zapisali so, da naj bi Evi ogrel srce priljubljeni glasbenih Davor Božič, ki smo ga pred leti lahko gledali tudi v mladinskih oddajah na nacionalni televiziji. Davor je brat znane slovenske estradnice Pike Božič. A tako Davor kot tudi Eva ostajata o svoji zvezi skrivnostna, se pa večkrat pojavi na družbenem omrežju kakšna skupna fotografija, po kateri lahko sklepamo, da se rada družita in da se imata skupaj zelo lepo.

Je pa tudi Irglova pred kratkim kar preko družbenega omrežja svojim sledilcem povedala, kako sta se povsem po naključju srečala in več kot očitno je, da je med njima takrat preskočila tudi iskrica.
»Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar.
Vse najboljše ..
,« je zapisala v voščilu za rojstni dan.

Pod objavo pa se je oglasila tudi Davorjeva sestra Pika, ki je dodala še:
»Še dobro je Kupid dober lokostrelec ….. Vajino srecanje po vec kot desetih letih je namrec tudi zame pravi dar«

Tudi mi želimo Davorju vse najboljše in dodajamo še, da sta z Evo popoln parček!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znani slovenski glasbenik v bolnišnici prosi na pomoč. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zadeva je zelo resna, zato je sklenil, da se obrne na javnost.

Priljubljeni slovenski glasbenik in radijski voditelj Tim Kores je svoje spletne prijatelje tokrat nagovoril kar iz bolnišnice. Odšel je namreč v UKC Maribor, kjer je daroval kri.

»Ejte, Ful jim PRIMANKUJE KRVI!!!
Jaz sem svoje opravil, daroval par deci, lahko pa spet komaj čez 3-mesece. Zato vas prosim, da se odzovete. Nič ne boli in poleg ful prijaznih, zabavnih doktorjev in medicinskih sester, dobre kranjske z zenfom, lahko nekomu rešite življenje! V Mariboru primankuje krvi!
je zapisal poleg objave in vse svoje prijatelje pozval, naj storijo enako.

Za njegovo lepo gesto so mu mnogi čestitali, nekdo je zapisal, da je vesel, da kak znan Slovenec dejansko tudi sam pomaga in ne le vabi na krvodajalsko.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro: Ana Roš razkrila podrobnosti poroke, ki vas bodo pustile odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali, kakšno poroko načrtuje, boste tudi vi zelo presenečeni.

Naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in njen srčni izbranec Urban Stojan že načrtujeta poroko. Ta naj bi se zgodila še pred koncem letošnjega leta, kot pa poroča Delo, bo poroka zares sanjska.

Kot je razkrila, bo točno na silvestrovo stara petdeset let in ob tem se ji je utrnila ideja.

»Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje,« je povedala za omenjeni medij.

Razkrila je tudi, da bo na poroki 400 svatov, igral pa bo Vlado Kreslin.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate postavnega mladeniča, ki ga objema Tanja Ribič? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju se je oglasila s takšno fotografijo in vse pustila odprtih ust.

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo, na kateri pa objema postavnega mladeniča. Gre za Filipa Djurica, sina njenega moža Branka Djurica, ki ga ima iz prve zveze.

Družina je očitno zelo povezana, saj je Ribičeva zapisala: »Tako velik, tako izjemen @filadendron Vse najboljse, ker si tako zasluzis!«

Dodala pa je tudi ključnik macehamaterada.

Filip Djuric je s svojo materjo odraščal v sarajevu, v Slovenijo se je preselil leta 2012.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals