Numerološka usmeritev dneva – Torek, 6. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 06/10/2020

Dobro jutro, dober dan! Sončen in vroč vikend je za nami, pa poglejmo, kam se nam najbolj izplača usmerjati energijo danes, da bomo lahko zvečer rekli, no, današnji ponedeljek je bil pa TOP.

Ne obžaluj. Kar je bilo, je že tako moralo biti. Vprašaj se, kaj ti je ta izkušnja prinesla in pojdi naprej. Po nove izkušnje.”

Današnji dan pod vplivom šestice prebuja željo po skladnosti in uravnoteženosti  na čustvenem področju. Veliko nam bodo pomenili družina, dom, zakon, prijateljstvo. Sposobni se bomo prilagoditi, pravičnost in odgovornost nam bosta na prvem mestu. Ko bo šlo za naše drage, bomo z ljubeznivostjo potrkali na srca in marsikatero lahko tudi odklenili. Dan je  ugoden za sodelovanje, za timsko delo, za razreševanje sporov in problemov na zavarovalnicah, sodiščih, upravnih enotah, …povsod, kjer se je potrebno dogovoriti. Pričakujemo lahko večjo pravičnost, kot smo je deležni sicer in zato ugodnejše razrešitve zadev.

Kombinacija števil kaže na to, da marsikomu zna zmanjkati moči, da bi dokončal stvari ali jih naredil tako, kot si želi. Vplivi iz preteklosti  so danes še povečani. Slabe življenjske izkušnje bodo lahko prebudile nezadovoljstvo in žalost, kar bo vplivalo na nagnjenost k učenju in duhovni rasti. Če s tem spremenimo svojo osebnost, lahko dosežemo ugodne rezultate.

Danes se kažejo finančne skrbi.

Nič ne bo narobe, če si privoščimo dobršno mero estetskih užitkov. V poštev pride nakupovanje oblačil, obutve in raznih drobnih radosti, ob katerih se nam razveseli  srce in tudi razvajanje z masažo, s savno, obisk kozmetičarke, frizerke in podobno.

K sprostitvi pomagajo plavanje, glasba, ples.

Privoščite danes sebi in svoji družini takšno in drugačno veselje. Lep dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com