Connect with us

Zanimivosti

Tjaša iz Kmetije spregovorila o svoji težki življenjski preizkušnji: Niti na osnovno potrebo ni mogla sama …

Objavljeno

on

Razkrila je, zakaj toliko časa posveča fitnesu. Njena zgodba vas bo šokirala.

Tjašo Vrečič smo spoznali v šovu Kmetija. Če pa jo spremljate preko družbenih omrežij, potem veste, da je njen Instagram račun poln fotografij iz fitnesa. Tjaša trmasto in vztrajno vadi vsak dan in sedaj je mnogim bolj jasno, zakaj. Delila je namreč svojo izkušnjo.

»Odločila sem se da z vami delim mojo zgodbo oz. kaj je tisto kar mene motivira in upam, da koga od vas s tem tudi navdušim in tudi motiviram.
Športnica sem že od malih nog in vedno rada probam nekaj novega oz. kak novi šport.
Nekaj padcev na spodnji del hrbta in nekaj nepravilno izvajanih vaj v fitnesu so me pripeljale do poškodbe diska
L5-S1( protruzija diska).
Lani 28.07.2021 se je v fitnesu zgodila zadnja”pika na i” in meni se je sesul cel svet.
Bila sem psihično uničena
,« je zapisala in pojasnila tudi, da se s tem nikakor ni sprijaznila, čeprav je bila poškodba v njenem primeru tako huda, da niti na osnovno potrebo ni mogla sama.

»Hvala bogu pa včasih pride še kako prav, da si trmast in se ne sprijazniš z nekim povprečnim življenjem.
Ne vrzi puške v koruzo.
Veliko časa in truda sem vložila v človeško anatomija in v glavnem se zelo posvetila človeški hrbtenici, mišicam in živcem, ki potekajo skozi.
Seveda pa vsak potrebuje nekoga, ki ga še dodatno motivira, napoti h kakšnemu specialistu, dobremu maserju in pa tudi pokaže pravilno izvajanje vaj z poškodbo. …
… Za moje telo je boljše, da jačam trebušne in hrbtne mišice in s tem preprečujem dodatne poškodbe.
Vrh vsega pa je da sem zaradi neke poškodbe našla nov hobi in si zadala nove cilje.
,« je še nadaljevala s svojo zgodbo.

MI smo brez besed. Bravo, Tjaša! Želimo ti veliko motivacije, uspehov in zdravja!

Njeno celotno zgodbo si lahko preberete spodaj.

Foto: POP TV/VOYO

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals