Domov Glasba Božidar Wolfand Wolf razveseljuje z božično pesmijo

Božidar Wolfand Wolf razveseljuje z božično pesmijo

Nova Božična pesem Božidarja Wolfanda Wolfa z naslovom “Ko bele snežinke padajo” je tu. 

Pesem je bolj vesele narave, avtor in izvajalec Wolf želi namreč vrniti malo veselja, sprostitve, saj verjame, da trenutno to vsi potrebujemo. Tako kot spodbudne besede, ki nam lahko malce olajšajo vsakdan.

Ker pa je ljubezen, kot nek zaščitni znak stilsko vedno prisotna v Wolfovih besedilih, tudi v tej opeva ljubezensko zgodbo dveh zaljubljenih duš med prazniki in tako poskuša pričarati vzdušje, ki smo ga tudi sami v preteklosti doživljali ob Božiču. 

“Težko se je sprijazniti z dejstvom, da je toliko ljudi bolnih, da jih je veliko že izgubilo bitko z boleznijo, vendar moramo ohraniti upanje” pravi Wolf in s pesmijo sporoča, da moramo biti močni, ohraniti upanje in veselje. Vsi imamo željo po druženju, saj v trenutni situaciji to vsi zelo pogrešamo in si močno želimo, še bolj, ker so prazniki pred vrati, a vendar je zdravje na prvem mestu. Skupaj bomo zdržali, naj se nam življenje končno obrne na bolje in normalizira. Naj vas ta pesem malo razveseli. Zapojte, zažvižgajte zraven in občutek bo boljši, še dodaja.

Kot večni optimist pa Wolf vsem želi predvsem zdravja in pa veliko veselja ter dodaja, iskrenost, topla beseda in prijazno dejanje do sočloveka so najmočnejša orožja za ohranitev lepše, mirne in ljubezni polne prihodnosti.