Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 6. 12. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 6. 12. 2020

Wiiii, prvi decembrski dobri mož je verjetno že obiskal mnoge domove, še posebej tiste, kjer domujejo otroci. Današnje jutro bo za mnoge vznemirljivo. Moja želja je, da bi prav vsak otrok, vsaj enkrat v decembru doživel izkušnjo veselja ob obisku dobrega moža.

Dobro jutro, dober dan, naj je danes radosten dan!

“Ljubezen je lepilo, ki drži svet skupaj.” n.n.

Šestega smo danes. Dom in družina sta na prvem mestu. Družinske vrednote, kot so ljubeča povezanost, sodelovanje, radodarnost, ljubezen, veselje, pomoč, varnost, ljubeča vzgoja in učenje, naj danes zavzamejo mesta v vsakem domu. Domove naj grejejo objemi in izražanje ljubezni med družinskimi člani. Kaj je lepšega od srečnih in radostnih src, povezanih ob družinskih ognjiščih? 

Pomislimo tudi na starše in stare starše, ostarele tete in strice in vse, ki so del naše širše družine. Pokličimo jih po telefonu, jim napišimo kakšno pisemce ali se kako drugače z njimi povežimo. Namenimo jim nekaj svojega časa, nekaj lepih besed ali vzpodbudnih vrstic. Skratka, svojim dragim povejmo, da jih imamo radi. Kaj je lepšega, kot to?

Tudi prijateljskih klepetov se lahko razveselimo danes. Izmenjava novic je za nekatere zelo pomembna stvar. Biti na tekočem z aktualnim dogajanjem ni slabo.

Svoje partnerje, otroke, starše,…, prijatelje sprejmimo take kot so, z vsemi »pomanjkljivostmi in napakami«. Naj izražajo to, kar v resnici so. Na tak način so odnosi najpristnejši. S pristnim prijateljem ravnajmo kot z najžlahtnejšo kapljico. Da, redkost je.

Naj je današnja nedelja dan družinskega veselja in druženja. Ustvarimo si lepe skupne trenutke, ogrejmo si srca z izražanjem naklonjenosti in ljubezni in čutimo to bogastvo v sebi vsak dan. 

Veliko ljubezni vam želim danes.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya