Connect with us

Zanimivosti

Gola Zala Djuric navdušila z recitiranjem pesmi. To morate videti!

Published

on

Delila je posnetek, ki je naletel na velik odziv. Poglejte si, kako zapeljiva je …

Lepa hči znanega igralskega para, Tanje Ribič in Branka Djurica, Zala Djuric, se je z objavo oglasila na družbenem omrežju in razveselila svoje številne oboževalce. V posnetku si lahko pogledate, kako recitira svojo pesem in kako zapeljiva je ob tem. Zavita je v belo odejo, sklepamo pa, da je pod njo gola. Zagotovo boste posnetek pogledali večkrat!

Kaj pa je z njim želela sporočiti?

»Točno šest let je minilo od izida moje prve pesniške zbirke. Na to zgodnje ponedeljkovo jutro sem šla brat, kar sem pisala takrat. In moram reč, da če takrat nisem vedela zakaj sem zbirki namenila naslov Zbrka poezije, zdaj vem. Zato, ker nisem bila nič drugega, kot ena lepa, blesava zbrka. Pogumna, goreča, izgubljena v iskanju ljubezni. Izgubljena zato, ker sem jo iskala zunaj sebe. Tega se takrat nisem zavedala, naslov sem pač, tako kot preostali del tega dela, skanalizirala. Vse mi je šlo tako zlahka. In kar je zlahka, je ponavadi prav. Sila ni bogu mila. Folk me je spraševal: “od kod ti pogum,” “pa ne boš kar v tisk dala nečesa, kar si napisala pri šestnajstih, ne bi premislila malo…” Hvala bogu, sem poslušala sebe in obrestovalo se je. Odzivi so bili (in še vedno so) nad vsemi pričakovanji. (Recenzija Borisa A. Novaka je v highlightsih.) Moje pero je drvelo tudi skozi preteklih šest let. Z veseljem najavljam, da se bo počasi zgodila moja druga pesniška zbirka. Iščem še naslov. Budite nježni prema meni. Budite nježni prema sebi! Prihajam. je pripisala poleg.

Več najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Šok: Ta znana televizijska voditeljica se je med snemanjem v živo zgrudila na tla

Published

on

Gledalci, ki so oddajo spremljali preko malih zaslonov, so bili popolnoma šokirani ..

Prava drama se je odvijala na ameriški televizijski postajo CBS, televizijska voditeljica Alissa Carlson Schwartz se je namreč v jutranji oddaji, pred očmi svojih kolegov in pred gledalci zgrudila na tla.

Oddaja je potekala v živo Carlson Schwartzova, ki bi morala napovedati vreme, se je nenadoma zazibala, nato z rokami oprla ob mizo, nato pa nenadoma padla.

Njeni kolegici, napovedovalki, ki sta iz sosednjega studia spremljali vse skupaj, sta se prestrašili, nato pa hitro napovedali oglasna sporočila.

Kaj točno se je v studiu dogajalo, so kasneje sporočili s televizijske hiše.

»Naši kolegici Alissi Carlson Scwartz je med informativno oddajo postalo slabo, radi bi se zahvalili njenim sodelavcem, ki so nemudoma ukrepali in poklicali reševalno službo,« so zapisali in dodali, da voditeljica okreva v bolnišnici.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Ste vedeli, da je mati Urške Čepin (Hočevar) takšna lepotica?

Published

on

Številni so šokirani: Ne morejo verjeti, da je njena mati res videti tako …

Zagotovo se še spomnite pevke Urške Čepin, danes Hočevar. Nekoč je polnila rumene medije, danes pa se je nekoliko umaknila iz javnega življenja, le vsake toliko se še javi preko družbenih omrežij in s svojimi objavami razveseli številne spletne prijatelje.

Nedavno je objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojo materjo Tatjano Hočevar.

Moja mami, moja najboljša prijateljica…,” je zapisala Urška Hočevar poleg fotografije, ki jo je delila.

Oboževalci so bili zelo presenečeni, niso namreč vedeli, da ima Urška tako mladostno mamico.

“Zgledata, kot da sta sestri,” je zapisal eden izmed številnih komentatorjev.

Foto: Facebook

Foto: Facebook
Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Je ta lepotica res žena Blaža Švaba?

Published

on

Sklenila je, da sama razkrije, kako sta z znanim pevcem Blažem Švabom povezana …

Televizijska voditeljica in pevka Martina Švab se zaradi svojega priimka pogosto znajde v situaciji, v kateri mora razlagati, kako je povezana s priljubljenim voditeljem in glasbenikom Blažem Švabom. Mnogi namreč menijo, da je njegova partnerica.

»Ah, ja, sestra in žena in še kaj … (smeh) Vedno se temu nasmejim, nikoli se ne obremenjujem s temi vprašanji in mi tudi nikoli niso odveč. Ampak ugibanj je konec. Svakinja, svakinja sem,« je pojasnila za časopis Novice Svet24.

Martina je namreč žena Blaževega brata Mihe Švaba, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals