Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Gola Zala Djuric navdušila z recitiranjem pesmi. To morate videti!

Objavljeno

V redu

Delila je posnetek, ki je naletel na velik odziv. Poglejte si, kako zapeljiva je …

Lepa hči znanega igralskega para, Tanje Ribič in Branka Djurica, Zala Djuric, se je z objavo oglasila na družbenem omrežju in razveselila svoje številne oboževalce. V posnetku si lahko pogledate, kako recitira svojo pesem in kako zapeljiva je ob tem. Zavita je v belo odejo, sklepamo pa, da je pod njo gola. Zagotovo boste posnetek pogledali večkrat!

Kaj pa je z njim želela sporočiti?

»Točno šest let je minilo od izida moje prve pesniške zbirke. Na to zgodnje ponedeljkovo jutro sem šla brat, kar sem pisala takrat. In moram reč, da če takrat nisem vedela zakaj sem zbirki namenila naslov Zbrka poezije, zdaj vem. Zato, ker nisem bila nič drugega, kot ena lepa, blesava zbrka. Pogumna, goreča, izgubljena v iskanju ljubezni. Izgubljena zato, ker sem jo iskala zunaj sebe. Tega se takrat nisem zavedala, naslov sem pač, tako kot preostali del tega dela, skanalizirala. Vse mi je šlo tako zlahka. In kar je zlahka, je ponavadi prav. Sila ni bogu mila. Folk me je spraševal: “od kod ti pogum,” “pa ne boš kar v tisk dala nečesa, kar si napisala pri šestnajstih, ne bi premislila malo…” Hvala bogu, sem poslušala sebe in obrestovalo se je. Odzivi so bili (in še vedno so) nad vsemi pričakovanji. (Recenzija Borisa A. Novaka je v highlightsih.) Moje pero je drvelo tudi skozi preteklih šest let. Z veseljem najavljam, da se bo počasi zgodila moja druga pesniška zbirka. Iščem še naslov. Budite nježni prema meni. Budite nježni prema sebi! Prihajam. je pripisala poleg.

Več najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals