HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Žiga Deršek s skladbo Božič bo!

HIT 54. TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: -

Glasovanje za HIT 54. tedna je zaključeno in Vi, dragi bralci ste izbrali. Vaš zmagovalec tega tedna je simpatični pevec Žiga Deršek s svojo skladbo Božič bo.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 03.01.2020, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo. 

Čestitke zmagovalcu. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo Žiga tudi kontaktirali ter z njim poklepetali v našem video intervjuju. Bilo je prav zabavno! Video intervju si poglejte spodaj. 🙂 Z Žigom je poklepetala Urša Mravlje.

Radijski voditelj in pevec Žiga Deršek, ki ga trenutno cela Slovenija pozna tudi po tem, da se mu je finale na Masterchefu le za las izmuznilo, v sebi skriva veliko  talentov. Tudi glasbenega, že decembra je predstavil svojo novo pesem Božič bo, ki ste jo vi v prehodu iz prazničnega obdobja v novo leto prepoznali kot .  Božič obožuje že od nekdaj in se zahvaljuje družini, ki mu ga je skozi leta pričarala takšnega, kot naj bi bil, topel, iskren, miren. Da bi bilo tako tudi novo leto želi vsem. Kakšne načrte ima poleg glasbenih, s katerim priznanim producentom sodeluje, kaj si pripravi za zajtrk in kaj najraje speče, je le nekaj zanimivih stvari, ki nam jih je povedal.   

Da pa to ne bo vse, boste lahko njegovi zmagovalni pesmi Božič bo ves naslednji teden prisluhnili tudi na našem portalu (desni stolpec ob naših novicah).

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek 11.01.2020. 

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 1. TEDNA SO:

PREDLOG 1: INES ERBUS & DAVID AMARO - KAD TI DOTAKNEM USNE

Ines Erbus in David Amaro zapela v duetu. Priljubljena glasbenika in dolgoletna prijatelja Ines Erbus ter David Amaro, sta na željo mnogih njunih oboževalcev, končno zapela tudi v duetu. K sodelovanju ju je povabil legendarni skladatelj Goran Šarac, ki je tudi avtor novo izdane balade, Kad ti dotaknem usne. David in Ines sta okronala njuno 13. obletnico prijateljevanja z iskreno zgodbo, predstavljeno tudi vizualni obliki, pod katero se je podpisal Matic Gabriel. “ Od milijon prepetih pesmi z Davidom, mi je ta še posebej pri srcu. Projekt je bil zame, eden najlažjih do sedaj in v čast mi je da imam tako lep duet ravno z mojim najboljšim prijateljem. Neprecenljivo.” – nam je zaupal Ines. David : “ Svojega prvega dueta si ne bil mogel predstavljati z nikomer drugim, kot z mojo Ines. Imava že ogromno skupnih spominov, tale pa bo za vedno imel posebno mesto.” Tako Ines Erbus kot tudi Davida Amara smo v preteklih letih lahko spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v najstniških letih pa sta navduševala mladino po celi Sloveniji. Ines v takratni skupini Foxy Teens, David pa se je predstavljal pod imenom David Grom.

Share on facebook
Deli

PREDLOG 2: NINO OŠLAK - MIDVA

Čeprav od izida njegovega zadnjega albuma “Nekaj je na tebi” minilo dobro leto, vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak ustvarjalno stopa tudi v novo leto 2021. Poletno uspešnico »Midva« je posnel v isto sveži, akustični verziji. Nino obljublja, da bo klavirsko-akustične verzije svojih starejših in novejših pesmi v novem letu predstavljal še večkrat. Glede na odlične odzive na drugačno, bolj intimno izvedbo pesmi, glasbenik napoveduje, da bo nove glasbeno-video zgodbe predstavil že kmalu. Do takrat pa vabljeni k poslušanju čisto nove, akustične – »Midva«

Share on facebook
Deli

PREDLOG 3: NEŽA PANČUR - OLIVIA

Glasbenica po krajšem glasbenem premoru in materinskem dopustu predstavlja novo avtorsko skladbo ‘Olivia‘, ki jo je poimenovala po svoji hčerki.

»Pesem sem poimenovala po svoji hčerki, saj celotno besedilo govori prav o njej  in o sreči, ki jo doživljam sama v tem čudovitem obdobju,« nam je zaupala Neža, ki je pesem ustvarila skupaj s soprogom, priznanim producentom, Damjanom Pančurjem.

Instrumenti v skladbi so posneti v živo, zato sta iskala le najboljše. Tako je pesem z akustičnimi bobni posnel vrhunski bobnar Enor Kugler.

Share on facebook
Deli