Kontaktirajte nas

HIT Tedna

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Žiga Deršek s skladbo Božič bo!

Objavljeno

V redu

HIT 54. TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: ŽIGA DERŠEK - BOŽIČ BO

Glasovanje za HIT 54. tedna je zaključeno in Vi, dragi bralci ste izbrali. Vaš zmagovalec tega tedna je simpatični pevec Žiga Deršek s svojo skladbo Božič bo.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 03.01.2020, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo. 

Čestitke zmagovalcu. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo Žiga tudi kontaktirali ter z njim poklepetali v našem video intervjuju. Bilo je prav zabavno! Video intervju si poglejte spodaj. 🙂 Z Žigom je poklepetala Urša Mravlje.

Radijski voditelj in pevec Žiga Deršek, ki ga trenutno cela Slovenija pozna tudi po tem, da se mu je finale na Masterchefu le za las izmuznilo, v sebi skriva veliko  talentov. Tudi glasbenega, že decembra je predstavil svojo novo pesem Božič bo, ki ste jo vi v prehodu iz prazničnega obdobja v novo leto prepoznali kot Hit tedna.  Božič obožuje že od nekdaj in se zahvaljuje družini, ki mu ga je skozi leta pričarala takšnega, kot naj bi bil, topel, iskren, miren. Da bi bilo tako tudi novo leto želi vsem. Kakšne načrte ima poleg glasbenih, s katerim priznanim producentom sodeluje, kaj si pripravi za zajtrk in kaj najraje speče, je le nekaj zanimivih stvari, ki nam jih je povedal.   

Da pa to ne bo vse, boste lahko njegovi zmagovalni pesmi Božič bo ves naslednji teden prisluhnili tudi na našem portalu (desni stolpec ob naših novicah).

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek 11.01.2020. 

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 1. TEDNA SO:

PREDLOG 1: INES ERBUS & DAVID AMARO - KAD TI DOTAKNEM USNE

Ines Erbus in David Amaro zapela v duetu. Priljubljena glasbenika in dolgoletna prijatelja Ines Erbus ter David Amaro, sta na željo mnogih njunih oboževalcev, končno zapela tudi v duetu. K sodelovanju ju je povabil legendarni skladatelj Goran Šarac, ki je tudi avtor novo izdane balade, Kad ti dotaknem usne. David in Ines sta okronala njuno 13. obletnico prijateljevanja z iskreno zgodbo, predstavljeno tudi vizualni obliki, pod katero se je podpisal Matic Gabriel. “ Od milijon prepetih pesmi z Davidom, mi je ta še posebej pri srcu. Projekt je bil zame, eden najlažjih do sedaj in v čast mi je da imam tako lep duet ravno z mojim najboljšim prijateljem. Neprecenljivo.” – nam je zaupal Ines. David : “ Svojega prvega dueta si ne bil mogel predstavljati z nikomer drugim, kot z mojo Ines. Imava že ogromno skupnih spominov, tale pa bo za vedno imel posebno mesto.” Tako Ines Erbus kot tudi Davida Amara smo v preteklih letih lahko spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v najstniških letih pa sta navduševala mladino po celi Sloveniji. Ines v takratni skupini Foxy Teens, David pa se je predstavljal pod imenom David Grom.

Deli

PREDLOG 2: NINO OŠLAK - MIDVA

Čeprav od izida njegovega zadnjega albuma “Nekaj je na tebi” minilo dobro leto, vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak ustvarjalno stopa tudi v novo leto 2021. Poletno uspešnico »Midva« je posnel v isto sveži, akustični verziji. Nino obljublja, da bo klavirsko-akustične verzije svojih starejših in novejših pesmi v novem letu predstavljal še večkrat. Glede na odlične odzive na drugačno, bolj intimno izvedbo pesmi, glasbenik napoveduje, da bo nove glasbeno-video zgodbe predstavil že kmalu. Do takrat pa vabljeni k poslušanju čisto nove, akustične – »Midva«

Deli

PREDLOG 3: NEŽA PANČUR - OLIVIA

Glasbenica po krajšem glasbenem premoru in materinskem dopustu predstavlja novo avtorsko skladbo ‘Olivia‘, ki jo je poimenovala po svoji hčerki.

»Pesem sem poimenovala po svoji hčerki, saj celotno besedilo govori prav o njej  in o sreči, ki jo doživljam sama v tem čudovitem obdobju,« nam je zaupala Neža, ki je pesem ustvarila skupaj s soprogom, priznanim producentom, Damjanom Pančurjem.

Instrumenti v skladbi so posneti v živo, zato sta iskala le najboljše. Tako je pesem z akustičnimi bobni posnel vrhunski bobnar Enor Kugler.

Deli

HIT Tedna

Hit Tedna: Vaša zmagovalka je Stella s svojo skladbo Ta neki neki

Objavljeno

V redu

Avtor

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: STELLA - TA NEKI NEKI

Glasovanje za HIT 7. tedna je zaključeno in Vi, dragi poslušalci ste izbrali. Vaša zmagovalka je Stella s skladbo Ta neki neki.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 28.02.2021, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo.

Čestitke zmagovalki. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo Stello kontaktirali ter z njo poklepetali v našem video intervjuju. Video intervju si poglejte spodaj.  S Stello je poklepetala Urša Mravlje.

Stelli ne moremo zameriti navdušenja ob tem, da je končno dočakala izid svojega prvega albuma. Za mlade glasbenike, ki se šele prebijajo na sceno, pa je album tudi vizitka. Stella se na novo stopničko vzpenja z zvočno razgibanim albumom in nič čudnega, da je vesela in optimistična. Stella igra tudi ukulele in rada zraven zapoje, več boste slišali  v našem intervjuju.  

 

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA TEDNA SO:

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro, raznovrstno slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita.

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek  8. 3. 2020.

V tem tednu smo v naši glasbeni redakciji v izbor za HIT tedna uvrstili naslednje glasbene predloge:

PREDLOG 1: DANIEL RAMPRE - Seksi mama

Širša publika je  glasbenika Daniela Rampreta sicer spoznala kot odličnega imitatorja legendarnega Joe-a Cockerja na šovu Slovenija ima talent, vendar ni samo to. V preteklih letih je izdal že tudi nekaj lastnih  singlov, nazadnje pesem Belo. Tokrat prihaja z novo pesmijo Seksi mama v kateri se je preprosto oddaljil od trenutne »nebodigatreba« situacije. Glede na njegova najboljša leta in seveda izkušnje,  skozi glasbo pripoveduje nekoliko erotično obarvano zgodbo iz tistih mlajših let, ko v moških glavah na polno dela domišljija.

Deli

PREDLOG 2: AMAYA - Goodbye

Maja Keuc, ki ustvarja pod imenom Amaya, se predstavlja s pesmijo Goodbye. Njena najnovejša pesem z naslovom Goodbye, pod katero so podpisani Maja Keuc, Anouk Hendriks in Vid Turica, je nastala že po koncu njene dolgoletne zveze z nekdanjim zaročencem Jonahom. Maja je ni mogla izdati, dokler ni čutila, da je razhod resnično dokončen. Ko se je Maja Keuc v prvem valu pandemije s Švedske vrnila v domovino, si ni predstavljala, da bo doma preživela vse leto. Leto globljega vpogleda vase in tako je spoznala, da je čas, da nekatere stvari pusti za seboj. Tudi v glasbi se spet izraža točno tako kot čuti. 

Deli

PREDLOG 3: MIKI VLAHOVIČ - Rad te imam

Miki Vlahovič vsej Sloveniji dobro poznan kot član, pevec, kitarist in avtor uspešne pop zasedbe Victory, se je tokrat odločil, da se predstavi v pesmi Rad te imam povsem sam, saj lahko sporočilo, ki ga nosi pesem, najbolje

predstavi on sam. Do te osebne, ljubezenske  glasbene zgodbe je prišlo, ker z ženo praznujeta 25 let poroke in Miki je želel pesem, ki bi bila velik poklon njej in vsem boljšim polovicam, ki razumejo nore glavo moških, ki včasih niti sami sebe ne razumejo. Ob tem Miki dodaja, da tudi skupina Victory letos praznuje visok jubilej in da je to še vedno njegova skupina.

Deli
NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT Tedna

Hit tedna: Nina Pušlar – Ni ona retro

Objavljeno

V redu

Avtor

HIT 6. TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: NINA PUŠLAR - NI ONA RETRO

Glasovanje za HIT 6. tedna je zaključeno in Vi, dragi poslušalci ste izbrali. Vaša zmagovalka je Nina Pušlar s skladbo Ni ona retro.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 14.02.2021, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo.

Čestitke zmagovalki. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo Nino kontaktirali ter z njo poklepetali v našem video intervjuju. Video intervju si poglejte spodaj.  Z Nino Pušlar je poklepetala Urša Mravlje.

Nina Pušlar praznuje lepo obletnico in napoveduje svoj prvi koncert, virtualni seveda.  Zelo se veseli in je hkrati nervozna, saj bo prvič. Tudi malo treme je, saj gre za nekaj novega. Z bendom vadi in upa, da bo razveselila svojo publiko, ki jo že močno pogreša. Več boste izvedeli  v našem intervjuju.  

 

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 7. TEDNA SO:

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek 22.02.2020. 

V tem tednu smo v naši glasbeni redakciji v izbor za HIT tedna uvrstili naslednje glasbene predloge:

PREDLOG 1: ALYA in KVATROPIRCI - Spet Zaljubljena

Naša priljubljena pevka Alya je pred dobrim letom in pol razveselila občinstvo s pesmijo Spet zaljubljena. Alya se lahko pohvali z izidom skladbe tako pri nas in tudi na hrvaškem tržišču (‘Ili s tobom ili sama’). V tem času je slovenska pevka pogumno stopila na hrvaški glasbeni trg. Zagotovo je njeno pojavljanje na estradi pri sosedih vplivalo tudi na splošno popularnost, saj se ogledi omenjene pesmi na YT vrtijo okrog milijona in čez, govorimo o hrvaški in slovenski različici, kar je zagotovo velik uspeh.  Zdaj pa Spet zaljubljena še v moški družbi.

Deli

PREDLOG 2: MANCA ŠPIK & ROK PILETIČ - Na Valentinovo

Kljub temu, da se na prvi pogled morda zdi, da Manca in Rok nimata veliko skupnega, sta vendarle združila moči in njune glasove v romantičnem duetu Na valentinovo. Manca Špik in Rok Piletič, sicer član ene najbolj popularnih zasedb pri nas, BQL, sta v tednu praznika zaljubljencev v svet poslala novo glasbeno zgodbo Na valentinovo. Rok se do sedaj ni izpostavljal kot solist, Manca pa je ‘doma’ v drugačnih glasbenih vodah, kot duo BQL, v katerem sicer prepeva Korošec. Ljubezen je v zraku!

Deli

PREDLOG 3: STELLA - Ta neki neki

Če česa, 20-letnici iz Šentjurja pri Celju ne moremo zameriti navdušenja ob tem, ko je končno dočakala izid svojega prvega albuma. Tudi v digitalnih časih, ko kraljujejo singli je namreč album še vedno format, ki nakazuje neko ustvarjalno resnost in ambicioznost. Za mlade glasbenike, ki se šele prebijajo na sceno, pa je album tudi vizitka. Stella se na novo stopničko vzpenja z zvočno razgibanim albumom, na njem so njene dosedanje pesmi, od Oceana, do Ne vem, če sem v redu, pa do Muze. V zadnjih dveh letih se je postopno vzpenjala s serijo kvalitetnih singlov in videospotov, tem pa je zdaj dodala še pet novih skladb, eno v japonščini in tri akustične izvedbe, v katerih dokazuje, da je tudi mojstrica petja v živo.

Deli
NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT Tedna

HIT TEDNA: Vaši zmagovalci so skupina San Di EGO s skladbo Večno Zaljubljeni!

Objavljeno

V redu

Avtor

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: SAN DI EGO - VEČNO ZALJUBLJENI

Glasovanje za HIT tedna je zaključeno in Vi, dragi bralci ste izbrali. Vaš zmagovalec tega tedna je skupina San Di Ego in njihov zadnji singel Večno zaljubljeni. 

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 07.02.2021, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo.

Čestitke zmagovalcem. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo kontaktirali band San Di Ego in z bobnarjem  Juretom Dolesom poklepetali v našem video intervjuju. Bilo je prav rokersko! Video intervju si poglejte spodaj.  

Z Juretom Dolesom je poklepetala Urša Mravlje.

San di Ego v teh dneh praznujejo obletnico skupnega ustvarjanja, v vseh teh letih se je zgodilo marsikaj – imeli so veliko število koncertov po vsej Sloveniji, izšli so trije studijski albumi, sodelovali so z legendarno Samantho Fox, na družbenih omrežjih pa imajo vedno več rock n’ rolla lačnih oboževalcev.  Osem skupnih glasbenih let, trije studijski albumi in načrti. Rockerji so sicer kljub oteženemu delovanju optimistični in verjamejo, da bomo s skupnimi moči premagali tudi epidemijo.Spomladi se bodo zaprli v studio in ustvarjali za prihajajoče nove čase, pravijo, da tudi v novih časih rock n’ rolla ne bomo stradali. Tako je to, če so “Večno zaljubljeni” v kitarske komade.

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 2. TEDNA SO:

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek 15.02.2020. 

V tem tednu smo v naši glasbeni redakciji v izbor za HIT tedna uvrstili naslednje glasbene predloge:

PREDLOG 1: NINA PUŠLAR - NI ONA RETRO

Nininih 15 let kariere: 6 albumov, več kot 75 skladb, številna odmevna sodelovanja, veliki glasbeni in medijski projekti ter najbolj predvajane pesmi leta, na desetine videospotov, na stotine koncertov, desettisoči prevoženih kilometrov med njimi, predvsem pa nešteto pristnih čustev, novih prijateljstev in lepih spominov na druženja z oboževalci.   Tak je hiter prerez 15-letnega ustvarjanja Nine Pušlar, ki je pri 17 letih stopila na glasbeno sceno kot zmagovalka ‘Bitke talentov’, potem pa hitro postala ena najbolj prepoznavnih, predvajanih ter priljubljenih domačih glasbenic in pevk. 

Nina Pušlar bo 15-letnico ustvarjanja, razmeram primerno, popestrila z enkratnim spletnim koncertom, na katerem boste lahko prisluhnili njenim največjim hitom, skladbam z aktualnega albuma Nina, s svojimi glasbeniki pa bo druženje na daljavo začinila tudi s šopkom premier. Koncert bo 21. februarja, do takrat pa uživajte in klikajte ob pesmi Ni ona, z njo je proslavila zmago pred petnajstimi leti in ker je že skoraj malo retro, je taka tudi nova različica.

Deli

PREDLOG 2: RINA - POVSOD DOMA

Povsod doma. Besedna zveza, ki jo v teh časih dojemamo drugače. Središče našega življenja so postali dnevne sobe in izleti v naravo. Rina in zagrebški producent Sven Gleđa sta tudi tokrat združila moči in pesem kljub neugodnim razmeram posnela poleti v Zagrebu. Rina tokrat izraža svojo drugo, manj umirjeno plat. Po zasanjani skladbi Iz sna je čas za energijo in popotovanje, tokrat seveda zgolj virtualno, in nalezljiv ritem, ki se neprestano preobraža in spreminja. Rina je torej ves čas na glasbenem potepu, spoznava različne kulture, ukvarja se namreč tudi s poučevanjem priseljencev iz bližnjih in daljnih dežel. Seznanjajo jo s svojim pogledom na Slovenijo in svet, Rina pa hkrati ostaja ljubiteljica slovenske besede. Tokrat je kar v lastni režiji poskrbela za dinamičen video, je namreč vsestranska umetnica, in se v njem tudi malo pošalila na svoj račun.

Deli

PREDLOG 3: RUDOLF GAS - NAJ VSE USTAVI SE

Rudolf Gas predstavlja nov videospot za skladbo “Naj vse ustavi se“. Čudovita melodija s čustvenim besedilom nam poboža dušo, hkrati pa nas napolni s pogumom in optimizmom, ki sta več kot dobrodošla v časih v katerih smo se znašli. Skladbo, ki je del aktualnega albuma Rudolfa Gasa lahko doživljamo kot vpogled v norijo, ki dandanes preplavlja ves svet planet. Nov videospot “Naj vse ustavi se” nas popelje v trenutke, ki smo se jih naučili preživeti sami s seboj oziroma s svojimi najbližjimi. Čas se je ustavil, pred nami so nove dimenzije in nova obzorja. Tukaj so trenutki, ko lahko življenje pogledamo iz nove perspektive, danes svojo zgodbo pišeta ljubezen in sočutje.

Deli
NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals