Connect with us

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Janez in Lilija postala par?

Published

on

Poskrbela je za njegovo pričesko …

Čeprav se je Lilija Mitiogu iz Subotice v šovu Ljubezen po domače sprva predstavila kot ženska z neomajno in sila močno osebnostjo, se je kasneje pokazalo, da v sebi skriva nežno in čustveno sredico. To spoznanje Janeza Rebernika ni pustilo ravnodušnega, zato ni nenavadno, da sta tudi po šovu ohranila prijateljske vezi.

Navihanemu junaku podeželja, ki ga je po koncu snemanja resničnostne oddaje čakalo celjenje srčnih ran, so zlasti pomagali njuni klepeti, saj se je Lilija izkazala za res dobro prijateljico, ki zna prisluhniti in svetovati.

Pa se je morda med njima spletlo kaj več? Slednje so se spraševali tudi spletni prijatelji, saj je Janez na družbenem omrežju objavil fotografijo, na katerem mu Lilija ureja pričesko. No, žal vas moramo razočarati, da fotoutrinek iz Lilijenega frizerskega salona ni nastal pred kratkim, pač pa lansko leto, ko jo je obiskal za novoletne praznike.

Janez Rebernik (foto: POP TV)

Janez in Lilija sta danes še vedno v stikih prek telefona in sporočil, s čimer dokazujeta, da si pred kamerami nista izmenjala zgolj praznih besed. Tedaj sta namreč dejala, da bosta ostala prijatelja in če bi Janez med ustvarjanjem oddaje poznal prave namere Darja Sančanin, simpatične Lilije ne bi kar tako izpustil iz rok. »Čisto odkrito povedano, izbral bi Lilijo. Ona je pa v življenju že dala nekaj skozi, je delavna, pridna,« je iskreno pojasnil za 24ur.com.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Katarina Benček razkrila ozadje svoje družine, odgovorila na občutljivo vprašanje

Published

on

Priljubljena spletna vplivnica je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih spletnih vplivnic, Katarina Benček, ki je s svojim partnerjem Markom tekmovala v prvi sezoni šova Super par, je odgovorila na nekaj vprašanj svojih sledilcev.

Odgovorila je tudi na vprašanje: »Ali bi dala svoje otroke krstiti?«

»Ne. verjamem v višjo silo nad nami, jaz jo imenujem energija, določeni bog … ne verjamem pa v zgradbe in institucijo. Preveč umazanije je bilo v cerkvah, da bi se s tem povezala,« je povedala svoje mnenje, nato pa razkrila še zanimivost svoje družine.

»Pa tudi sicer sta mami in oči iz različnih veroizpovedi in od nekdaj živim v duhu, da vera ni pomembna, pomembno je, da si človek,« je pojasnila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Skrivnosti je konec: Razkrili nove tekmovalce šova Ljubezen po domače

Published

on

Prihaja nova sezona priljubljenega šova Ljubezen po domače, sedaj je znanih tudi že nekaj zanimivih podrobnosti.

Iz POP TV prihaja vesela novica, pripravlja se snemanje že sedme sezone šova Ljubezen po domače. Kot so zapisali, pa bodo že zelo kmalu razkrili tudi, katerih 11 oseb so izbrali in jim dali možnost, da v novi sezoni najdejo svojo ljubezen.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše,« je dejala priljubljena voditeljica romantičnega šova Tanja Postružnik Koren.

»V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dodala voditeljica.

Že komaj čakate? 11 oseb bo POP TV razkril 16. junija.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Eva razkrila šokantno ozadje sodelovanja v resničnostnem šovu. Tudi vi boste šokirani

Published

on

Ko boste videli to fotografijo in prebrali njene besede, boste ostali brez besed …

Priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki jo spremljamo v šovu Super par, je v Instagram zgodbi odgovorila na nekaj vprašanj svojih spletnih sledilcev.

Med drugim je odgovorila tudi na vprašanje, kako je biti v takem šovu.

Dodala je fotografijo, s katero je pokazala, kako vneta je njena koža na obrazu, poleg pa je pripisala: »Ali bo tale fotka dovolj zgovorna? Plus, jaz sem shujšala cca 5 kilogramov.«

Presenečeni?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals