Domov Zabava Ljubezen po domače: Sta Janez in Lilija postala par?

Ljubezen po domače: Sta Janez in Lilija postala par?

Poskrbela je za njegovo pričesko …

Čeprav se je Lilija Mitiogu iz Subotice v šovu Ljubezen po domače sprva predstavila kot ženska z neomajno in sila močno osebnostjo, se je kasneje pokazalo, da v sebi skriva nežno in čustveno sredico. To spoznanje Janeza Rebernika ni pustilo ravnodušnega, zato ni nenavadno, da sta tudi po šovu ohranila prijateljske vezi.

Navihanemu junaku podeželja, ki ga je po koncu snemanja resničnostne oddaje čakalo celjenje srčnih ran, so zlasti pomagali njuni klepeti, saj se je Lilija izkazala za res dobro prijateljico, ki zna prisluhniti in svetovati.

Pa se je morda med njima spletlo kaj več? Slednje so se spraševali tudi spletni prijatelji, saj je Janez na družbenem omrežju objavil fotografijo, na katerem mu Lilija ureja pričesko. No, žal vas moramo razočarati, da fotoutrinek iz Lilijenega frizerskega salona ni nastal pred kratkim, pač pa lansko leto, ko jo je obiskal za novoletne praznike.

Janez Rebernik (foto: POP TV)

Janez in Lilija sta danes še vedno v stikih prek telefona in sporočil, s čimer dokazujeta, da si pred kamerami nista izmenjala zgolj praznih besed. Tedaj sta namreč dejala, da bosta ostala prijatelja in če bi Janez med ustvarjanjem oddaje poznal prave namere Darja Sančanin, simpatične Lilije ne bi kar tako izpustil iz rok. »Čisto odkrito povedano, izbral bi Lilijo. Ona je pa v življenju že dala nekaj skozi, je delavna, pridna,« je iskreno pojasnil za 24ur.com.

Foto: osebni arhiv