Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Janez in Lilija postala par?

Objavljeno

V redu

Poskrbela je za njegovo pričesko …

Čeprav se je Lilija Mitiogu iz Subotice v šovu Ljubezen po domače sprva predstavila kot ženska z neomajno in sila močno osebnostjo, se je kasneje pokazalo, da v sebi skriva nežno in čustveno sredico. To spoznanje Janeza Rebernika ni pustilo ravnodušnega, zato ni nenavadno, da sta tudi po šovu ohranila prijateljske vezi.

Navihanemu junaku podeželja, ki ga je po koncu snemanja resničnostne oddaje čakalo celjenje srčnih ran, so zlasti pomagali njuni klepeti, saj se je Lilija izkazala za res dobro prijateljico, ki zna prisluhniti in svetovati.

Pa se je morda med njima spletlo kaj več? Slednje so se spraševali tudi spletni prijatelji, saj je Janez na družbenem omrežju objavil fotografijo, na katerem mu Lilija ureja pričesko. No, žal vas moramo razočarati, da fotoutrinek iz Lilijenega frizerskega salona ni nastal pred kratkim, pač pa lansko leto, ko jo je obiskal za novoletne praznike.

Janez Rebernik (foto: POP TV)

Janez in Lilija sta danes še vedno v stikih prek telefona in sporočil, s čimer dokazujeta, da si pred kamerami nista izmenjala zgolj praznih besed. Tedaj sta namreč dejala, da bosta ostala prijatelja in če bi Janez med ustvarjanjem oddaje poznal prave namere Darja Sančanin, simpatične Lilije ne bi kar tako izpustil iz rok. »Čisto odkrito povedano, izbral bi Lilijo. Ona je pa v življenju že dala nekaj skozi, je delavna, pridna,« je iskreno pojasnil za 24ur.com.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja Joži tudi v novo sezono šova Ljubezen po domače?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vse kaže tako …

Joži Lesiček se v resničnostno oddajo komercialne televizije ne prijavlja, ker bi si želela ljubezni ali moškega prijatelja, s katerim bi preživela jesen življenja. Čeprav se ji iz ust zlahka skotali kakšna zabeljena o seksu in prav nič sramežljivo nameni tudi kakšen sočen poljub, pa je v resnici zanjo vse skupaj zgolj oblika kratkočasenja. Kot je Joži pojasnila medijem, s prijavo v šov le preganja dolgčas in išče zabavo.

»Prvič sem šla iz dolgočasja, ker sem upokojena in imam 24 ur na dan časa, drugič pa, ker sem videla Mirka, kako je opletal s kitaro, in si rekla: ta je pa za vice, se bomo malo nasmejali. Rada se družim in sem vesela, rada vidim, da so tudi drugi srečni, in sem se odločila poskusiti še enkrat. Prijavila sem se in so me sprejeli,« je za svet24 pojasnila 71-letna upokojenka in potrdila, da se bo prijavila še večkrat. Ali jo bomo spremljali v novi sezoni, je torej odvisno zgolj od tega, ali jo bodo sprejeli.


Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: So razkrinkali Sanjskega moškega in pokvarili šov?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pojavljajo se namigi in razkritja, ki bi utegnili pokvariti prihajajoči šov Sanjski moški.

Javnost in mediji še vedno vneto ugibajo, kdo je Sanjski moški, ki se skriva pod belo masko. Na družbenih omrežjih se pojavljajo tudi namigi in celo razkrivanje obraza mladeniča, ki bo postal junak nove sezone.

A vse, kar lahko zasledite, seveda ne drži. Kot so nam v minulih dneh že pojasnili na POP TV, namreč novega akterja za oddajo Sanjski moški še niso izbrali. Slednje so na portalu njena.si preverili znova in se tako prepričali, da tudi v teh dneh izbora še niso zaključili. Komisija se namreč še vedno odloča, koga izmed prijavljenih kandidatov bodo določili za obraz 2. sezone. 

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals