Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Janez in Lilija postala par?

Objavljeno

V redu

Poskrbela je za njegovo pričesko …

Čeprav se je Lilija Mitiogu iz Subotice v šovu Ljubezen po domače sprva predstavila kot ženska z neomajno in sila močno osebnostjo, se je kasneje pokazalo, da v sebi skriva nežno in čustveno sredico. To spoznanje Janeza Rebernika ni pustilo ravnodušnega, zato ni nenavadno, da sta tudi po šovu ohranila prijateljske vezi.

Navihanemu junaku podeželja, ki ga je po koncu snemanja resničnostne oddaje čakalo celjenje srčnih ran, so zlasti pomagali njuni klepeti, saj se je Lilija izkazala za res dobro prijateljico, ki zna prisluhniti in svetovati.

Pa se je morda med njima spletlo kaj več? Slednje so se spraševali tudi spletni prijatelji, saj je Janez na družbenem omrežju objavil fotografijo, na katerem mu Lilija ureja pričesko. No, žal vas moramo razočarati, da fotoutrinek iz Lilijenega frizerskega salona ni nastal pred kratkim, pač pa lansko leto, ko jo je obiskal za novoletne praznike.

Janez Rebernik (foto: POP TV)

Janez in Lilija sta danes še vedno v stikih prek telefona in sporočil, s čimer dokazujeta, da si pred kamerami nista izmenjala zgolj praznih besed. Tedaj sta namreč dejala, da bosta ostala prijatelja in če bi Janez med ustvarjanjem oddaje poznal prave namere Darja Sančanin, simpatične Lilije ne bi kar tako izpustil iz rok. »Čisto odkrito povedano, izbral bi Lilijo. Ona je pa v življenju že dala nekaj skozi, je delavna, pridna,« je iskreno pojasnil za 24ur.com.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Kmetija: Porotniki presenetili z odločitvijo, Aljaž tega ni bil vesel

Objavljeno

V redu

Avtor

Porotniki so že prvi dan pokazali, zakaj so prišli. Vsi tekmovalci tega niso bili veseli.

Tekmovalci, ki so postali finalisti, so se porote zelo razveselili. Z njimi se je namreč na posestvo spet vrnilo veselje in direndaj. Ne glede na to, da so porotniki prišli z namenom, da finalistom otežijo pot do zmage, pa so s seboj prinesli tudi vedrino.

A že prvega dne so porotniki pokazali, zakaj so na posestvu. Finalistom so vzeli postelje v hiši in jim povedali tudi, kaj sledi.

»Jaz sem razmišljala, če se strinjate ostali, da imamo tudi mi danes, tako kot so imeli že oni, ženski večer,« je svoj predlog povedala Maja, kar pa je pomenilo, da bi morali finalisti oditi v hlev. Ker pa do Danijele niso imeli zamer, je lahko ostala v hiši pod pogojem, da vsem skuha večerjo.

Manja je bila takoj za: »Jaz se strinjam. Za eno noč jih dajmo v hlev!«

Karin pa je povedala po resnici, da ji je zelo težko to narediti, ker so jih bili zelo veseli. Predlagala je, da bi jih prvo noč še pustili pri miru.

A žal so porotniki izglasovali, da morajo finalisti, razen Danijele, hišo zapustiti …

Obeta se zanimiv ženski večer, z izjemo Denisa, ki je kot član porote tudi ostal …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Ojoj, zaradi boja v areni prihitela zdravniška pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja s tekmovalcema? Kako močno sta se poškodovala?

V areni sta se tokrat spopadla Jan in Ivan. Ta pa je bila najtežja do sedaj. Dvoboj, v katerem sta se spopadla, je oteževalo tudi deževno vreme, zaradi tega so bila tla spolzka. A to ni oviralo tekmovalcev, oba sta se srdito borila, pa tudi plačala ceno, saj sta se poškodovala.

»Dež seveda otežuje ta spopad titanov, tla so mokra, a borca se ne predata,« je dvoboj v areni komentirala voditeljica Natalija.

Oba tekmovalca bosta v borbi dala vse od sebe, a žal se bo moral eden posloviti od glavne nagrade. Se pa bo pridružil porotnikom.

Kaj o zmagovalcu arene menita Tom in Aljaž? Priznavata, da bo finale zaradi njega zelo napet in zanimiv.

Kdo je četrti finalist?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Karin razkrila, kaj jo je po prihodu iz šova zelo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega res ni pričakovala in sedaj želi priti temu do konca.

Na posestvo bodo prispeli porotniki. To so Denis, Maja, Aneta, Karin in Manja.

Karin je v kamero povedala, da je bila šokirana nad določenimi, ko je odšla domov, ko se je vrnila, pa v Kmečkem listu prebrala, kaj so o njej govorili.

»Ne vem, kaj naj si misim o besedah, da me je Manja obrnila v kajži, ko sva bile,« je komentirala Aljaževo izjavo, dodala: »Šokirale so me tudi besede od Anete, ko piše notri, da sem jo razočarala, ona pa mi je zaupala.«

Karin je sklenila, da se bo o vsem tem pogovorila in razčistila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals