Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Janez in Lilija postala par?

Objavljeno

V redu

Poskrbela je za njegovo pričesko …

Čeprav se je Lilija Mitiogu iz Subotice v šovu Ljubezen po domače sprva predstavila kot ženska z neomajno in sila močno osebnostjo, se je kasneje pokazalo, da v sebi skriva nežno in čustveno sredico. To spoznanje Janeza Rebernika ni pustilo ravnodušnega, zato ni nenavadno, da sta tudi po šovu ohranila prijateljske vezi.

Navihanemu junaku podeželja, ki ga je po koncu snemanja resničnostne oddaje čakalo celjenje srčnih ran, so zlasti pomagali njuni klepeti, saj se je Lilija izkazala za res dobro prijateljico, ki zna prisluhniti in svetovati.

Pa se je morda med njima spletlo kaj več? Slednje so se spraševali tudi spletni prijatelji, saj je Janez na družbenem omrežju objavil fotografijo, na katerem mu Lilija ureja pričesko. No, žal vas moramo razočarati, da fotoutrinek iz Lilijenega frizerskega salona ni nastal pred kratkim, pač pa lansko leto, ko jo je obiskal za novoletne praznike.

Janez Rebernik (foto: POP TV)

Janez in Lilija sta danes še vedno v stikih prek telefona in sporočil, s čimer dokazujeta, da si pred kamerami nista izmenjala zgolj praznih besed. Tedaj sta namreč dejala, da bosta ostala prijatelja in če bi Janez med ustvarjanjem oddaje poznal prave namere Darja Sančanin, simpatične Lilije ne bi kar tako izpustil iz rok. »Čisto odkrito povedano, izbral bi Lilijo. Ona je pa v življenju že dala nekaj skozi, je delavna, pridna,« je iskreno pojasnil za 24ur.com.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO