Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 7. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 7. 1. 2021

»Moč tvojih misli je velika. Z mislimi fizično ustvarjaš v svojem telesu in izven njega.«

Tjaša Dorelay

Danes smo pod vplivom trdne, prizemljene štirice tekočega dne, ki v kombinaciji s številom sedem podpira originalnost, ustvarjalnost, analitičnost, delavnost, praktičnost, neodvisnost, umirjenost in vztrajnost.  

Število dneva bo v marsikomu prebudilo željo po raziskovanju globin človeške psihe in mentalnega delovanja. Marsikdo si bo vzel čas za sebe in se poglobil vase, se s tem v zvezi dodatno izobraževal ali pa si zadal različna opravila intelektualne narave. Današnji dan izpostavlja izobraževanje za osebno rast in duhovni razvoj. Bolj bomo aktivni na miselni in duhovni ravni, večje koristi materialne narave bomo imeli, danes ali v prihodnje.

S pomočjo močno izražene intuicije lahko pridobimo ključne odgovore na vprašanja o svojem življenju, ki smo si jih že dolgo zastavljali. Če dan posvetimo sebi, se začasno  odpnemo od kolektivne zavesti in spremenimo ustaljen ritem, bo zelo koristno za naše počutje. Pametno bi bilo, da danes za svoje življenje v prihodnje sprejmemo nova pravila in se na novo organiziramo in postavimo. Že ena nova navada je dovolj, da dosežemo veliko spremembo. Skratka, spravimo se v red.

Dan je odličen tudi za delo s fizičnim telesom, še posebej z rokami. Morda z današnjim dnem uvedete vsakodnevno krajšo telovadbo za raztezanje in krepitev telesa. Če čutite odpor do tega, pa si omislite telovadbo v obliki obreda in tako sebe prinesete naokrog. V zimskem času smo, ko primanjkuje dnevne svetlobe. Čas je odličen za obredni »Pozdrav soncu«, ki ogreje celo telo, mišice, sklepe in spodbuja poglobljeno dihanje. Sonce nam daje energijo, življenje, zdravje. Počastimo ga z vsakodnevnim pozdravom in tako sebi vlijmo energijo.

Želim vam, da pridobite odgovore na vprašanja, ki si jih že dolgo zastavljate.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya