Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ugibamo: Bo novi James Bond ta privlačni moški?

Objavljeno

V redu

Čeprav se za naslednika vloge Jamesa Bonda zadnje čase omenja igralce: Idris Elba, Sam Heughan, James Norton in denimo Tom Hardy, stavnice v zadnjem tednu napovedujejo drugo možnost.  Če gre verjeti tem napovedim, bi lahko bil naslednik Daniela Craiga v filmih Jamesa Bonda, kot se vse pogosteje omenja, mladi britanski igralec Regé-Jean Page.

Igralec, doma iz Zimbabveja, je v samo enem tednu na stavnicah dosegel koeficient 16/1, zato so njegove možnosti za to zelo pomembno vlogo v karieri postale večje pred že omenjenimi igralskimi imeni.

Čeden Regé-Jean, ki je otroštvo preživel v Zimbabveju, šolanje zaključil v Londonu, je na televiziji debitiral pred šestimi leti v BBC-jevi seriji “Waterloo Road”. Širši javnosti je postal znan po vlogi markantnega vojvode Hastingsa v odmevni zgodovinski seriji Shonde Rhimes “Bridgerton”, ki je trenutno na sporedu na Netflixu, ogledalo pa si jo je že 63 milijonov ljudi.

Foto: Instagram

Zanimivosti

To na Ohridu počne Tanja Žagar in navdušuje

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je vsem pokazala, kaj sedaj počne.

Ena najbolj znanih slovenskih pevk, Tanja Žagar, je znana po svoji veseli naravi. pevka je na vsaki fotografiji nasmejana do ušes, sedaj pa je pokazala še, da tudi zapleše zelo rada.

»Plešem na Ohridu!In vsem pošiljam vesele pozdrave kjerkoli že ste!,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je pokazala svoje vitke noge in mnoge navdušila in jim pričarala nasmešek na usta. Tudi nam je zelo všeč. Pa vam?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da to počne hči Alenke in Jureta Koširja? Šokirani boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli ta posnetek, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena Jureta Koširja, Alenka Košir, je tokrat med svoje sledilce ponosno delila posnetek, na katerem njena prvorojenka Anika poje. Zapela je pesem Mirror pevke Madison Ryann Ward in navdušila mnoge. Posnetek so številni všečkali, pohvalili in komentirali.

»Zelo lep glas,« se je glasil eden izmed komentarjev in mi se z njim zelo strinjamo.

Tudi vi boste posnetek, ki ga najdete spodaj, poslušali večkrat!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals