Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana Slovenka iskreno spregovorila o operaciji prsi. Po prvem pregledu se je zjokala …

Objavljeno

V redu

Sklenila je, da svojo izkušnjo deli z javnostjo. Takšno resnico je povedala …

Že takoj na začetku letošnjega leta je znana Slovenka, avtorica kuharskih knjig, Ana Žontar Kristanc spregovorila o svoji veliki želji. Opogumljala se je za estetsko operacijo in sicer za dvig prsi. Kot je pojasnila, ni imela želje po vsadkih, želela si je le odstraniti odvečno kožo in prsa dvigniti.

Že kmalu po operaciji se je oglasila na svojem Instagram računu in v zgodbi o t4em iskreno spregovorila. Pojasnila je, da gre na prvi pregled po dveh dneh, iskreno priznala tudi, da je bilo boleče, a vredno.

Nato se je v zgodbi ponovno oglasila po opravljenem pregledu in bila je zelo čustvena. »Evo, prvi pregled za mano … ful bojo lepe! Zdaj sem že jokala tukaj pol ure Kristjanu (op. a. partnerju), … ful so visoko,« je iskreno priznala. Dodala je tudi, da je zares navdušena nad rezultatom.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je Nataša Pirc Musar tako »divja«?

Objavljeno

V redu

Avtor

S to objavo je popolnoma presenetila in pokazala svojo drugačno plat.

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa informacijska pooblaščenka in pravnica, tudi kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar, je v svoji Instagram zgodbi pokazala svojo divjo plat. Več kot očitno je, da je Pirc Musar adrenalinski tip človeka, je namreč motoristka, vozi motor Kawasaki.

»To je to, to je ta zvok, evo. Grem en giro,« je dejala v zgodbi in pokazala svojega jeklenega konjička.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals