Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: Ko kamere niso snemale, je Ivan utrpel nezgodo

Objavljeno

V redu

Igralec Ivan Vukelić se je na izletu prikazal z opornico. Kaj se mu je zgodilo?

»V silni želji, da bi dekleta odpeljal na romantični izlet, je zletel skozi steklena vrata,« je pogled na poškodovanega Ivana komentirala voditeljica oddaje Ugodno oddam sina, čeprav pripetljaj še zdaleč ni bil šaljive narave. Simpatični igralec je namreč tekom padca skozi steklo utrpel ureznine na roki, ki jih je bilo potrebno zašiti, prejel pa je tudi antibiotike. Kljub nesreči so nadaljevali s snemanjem šova, ki je potekal na skupinskem izletu na Velebit. Žal je bil ob tem Ivan za marsikaj prikrajšanj, saj je moral paziti na svoje zdravje in se odreči aktivnostim, ki bi jih moral preživeti z dekleti.

Pa dekleta? So poskrbela za svojega ranjenega junaka? »Nisem opazil, da bi punce skrbelo, ker sem se poškodoval,« je Ivan potarnal mami Dubravki, saj se mu je zdelo nenavadno, da poškodbo povsem ignorirajo ter da jih bolj kot on skrbi to, ali bo izpolnil vse tisto, kar jim je obljubil. »Prav zdaj si moral to narediti,« je še zavzdihnila mama Dubravka, Ivan pa je sklenil, da je življenje pač nepredvidljivo.

Foto: Nova TV

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals