Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Patricija sedaj spregovorila o svojem težkem obdobju: »Nikoli več se nočem vrniti tja!«

Objavljeno

V redu

Simpatična kandidatka ima za seboj temno obdobje.

Ko v šovu gledamo nasmejano Patricijo Harl, si najbrž niti ne predstavljamo, da je pred leti doživljala zelo težko obdobje. Patricija je razkrila, da njena mladost ni bila najlepša, trpela je, imela samomorilne misli, nagnjena je bila tudi k samopoškodbam.

»Iskreno, na mojo mladost gledam z bolj grenkim priokusom. Nekako sem bila vedno neke vrste ljubosumna na moje sovrstnike, ker so na vse gledali bolj preprosto. Sama pa sem več časa preživela zaprta v sobo s temi temnimi mislimi, kot pa v družbi. In če sem že bila v družbi, mi je bila muka. Vsi govorijo, kako bi šli nazaj v ta leta, jaz pa niti slučajno. Prevec temno je bilo je iskreno spregovorila za naš portal. Danes je vse to k sreči za njo.

A danes je vse to k sreči za njo. Patriciji je uspelo, da na svoje življenje in na prihodnost gleda s pozitivne plati.

»Danes mi pomaga to, da sem obdana s pravimi ljudmi, znam se odločiti in oditi iz situacij, ki me samo tlačijo dol. Moja dva kužka sta pa res eden najbolj pomembnih faktorjev, ki me vedno dviguje navzgor. Poskušam proste dneve preživeti s pravo družbo v naravi, kjer si nekako najbolj napolnim baterije. Iskreno, brez psihiatra in tablet bi bilo stanje drugačno. Mislim se pozna razlika,« je še iskreno priznala simpatična kandidatka Jureta Novaka, ki ima veliko veselje tudi do igralstva in manekenstva.

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals