Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Sara razkrila, kako se je do nje obnašala Nataša. Vas to kaj preseneča?

Objavljeno

V redu

Na posestvu Jureta Strune je sicer prišla prva, a jo je bilo kljub temu strah. Razkrila je, kako je bilo v resnici …

Simpatična Lendavčanka Sara Feher je v šov Ljubezen po domače vstopila kot veliko presenečenje. Pred ostalimi dekleti se je pojavila na ranču Jureta Strune, ki je bil seveda zelo presenečen, a jo je takoj sprejel.

Kako pa se je ob vstopu v šov počutila Sara?

»Na začetku me je bilo strah, saj so bile vse druge kandidatke v prednosti, ker so bile na hitrih zmenkih in na pikniku. Bala sem se, da jih ne bom mogla dohiteti, vendar se mi je kmalu lahko oddahnilo, Jure je na vse gledal enako in lahko sem se sprostila,« je za naš portal pojasnila lepa svetlolaska, je pa priznala, da je že od začetka imela največji strah prav zaradi Nataše Masten, takoj je začutila, da ji ni najbolj pri srcu.

»Z Ines in Manuelo, sem se dobro razumela, konec koncev smo bile tudi cimre, Nataša pa je bila bolj zase in bolj zadržana. A iskreno lahko dodam, da me to ni motilo, saj sem od že od začetka čutila, da ima o meni nekakšno negativno mišljenje,« nam je še zaupala Sara.

Je tudi vam Sara Feher všeč od trenutka, ko je vstopila v šov? Kako se bo njena pot na ranču razvijala v prihodnosti? Komaj čakamo, da vidimo!

Saro je Jure lepo sprejel.

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals