Domov Glasba „Zajedno“ – Skupaj, simboličen naslov pesmi srbskega benda „Neverne Bebe“ in popularnega...

„Zajedno“ – Skupaj, simboličen naslov pesmi srbskega benda „Neverne Bebe“ in popularnega hrvaškega kantavtorja , frontmana nekdanje skupine Đavoli, Nena Belana.

A lepši su dani kad smo zajedno, I nismo sami kad smo zajedno…

Lepši so dnevi, ko smo skupaj in nismo sami kadar smo skupaj… v trenutni situaciji, v osami nam glasba še kako prav pride, nas razveseljuje in povezuje. Glasba, ki ne pozna meja in prav je tako.  

Milan Đurđević, frontmen benda „Neverne Bebe“, pravi o pesmi, ki bo tudi na novem albumu, ki ga pripravljajo:

“Želimo poslati nekaj pozitivnih sporočil v to vesoljno sivino, takih, ki jih bo vsakdo zlahka razumel, kjerkoli že je. O bistvu potreb, o tem, da je življenje vredno, kadar ga delimo z ljudmi dobre volje in čistega srca.  V današnjem času imamo na splošno zelo malo časa za čustva, prijateljstvo in poštenost, glasba pa je eden najbolj naravnih načinov, da se počutimo bolje, tudi ob trenutnih težavah”.

In dodaja:

“V karieri, dolgi 26 let nismo nikoli na silo sklepali kompromisov in tudi tokrat se je spontano zgodilo. Ob jubilejnem rojstnem dnevu kultnega Radia “202” smo se srečali z Nenom in hitro spoznali, da so naša razmišljanja, čutenja na temo vsakdana, vrednot, občutljivosti ista in tako se je to sodelovanje zgodilo povsem naravno. Uživali smo in še uživamo v tem, kar počnemo skupaj, složni smo v tem kako čutimo nekatere stvari in prepričani smo, da bo to občinstvo v celotni regiji prepoznalo, začutilo v vsakem verzu te pesmi.“

Videospot za pesem, polno pozitivnih vibracij, je bil posnet na več lokacijah v regiji (Valjevo, Banja Koviljača, Rijeka, Krk, Moskva, črnogorsko primorje). Pesem je obdana s čudovitimi slikami narave in sproščenim, prijaznim vzdušjem.

Novi album benda „Neverne Bebe“ je v nastajanju, prav tako dokumentarni film. Trenutno tako oni kot Neno Belan in vsi mi, uživamo v glasbi v zavetju naših domov in upamo, da bomo kmalu v koncertnih dvoranah, da bomo kmalu skupaj.

NEVERNE BEBE feat. NENO BELAN – ZAJEDNO

Avtor glasbe, teksta in aranžmaja: Milan Đurđević.

Avtorji videa:  Neverne Bebe & AS the media