Domov Zanimivosti Zasebne radosti najbolj priljubljenega duhovnika v Sloveniji

Zasebne radosti najbolj priljubljenega duhovnika v Sloveniji

Martin Golob je ime, ki ga poznajo tudi tisti, ki ne zahajajo v cerkev. Vas zanima, kaj rad počne, ko ima čas zase?

Martin Golob po videzu ne spominja na duhovnika. Saj veste, to je tisti duhovnik, ki rad nosi športna oblačila, vsa Slovenija pa ga pozna zlasti po vlogih, tekom katerihna sproščen in simpatičen način pripoveduje o življenjskih modrostih.   

A kdo je Martin, ko si lahko vzame čas zase? Športnik in velik ljubitelj narave. No, a ne tiste vrste športnik, ki se poteguje za najboljše rezultate, saj je tekmovalnost nekoliko tuja njegovi naravi. Bliže mu je tekmovanje s samim s seboj, kar pospremi z motivacijskimi mislimi, da na poti do cilja ne sme obupati.

Martin namreč rad premaguje lastne sposobnosti in si tekom postavljanja novih ciljev dokazuje, da zmore več, kot si je morda mislil. Seveda pa ne za vsako ceno. Usode ne bi nikoli izzival, njegov športni duh ga čez ovire žene predvsem zaradi želje po ohranitvi zdravega duha v zdravem telesu. Kot je pojasnil v klepetu za revijo Zvezde Lady, namreč preskakovanje ovir vidi kot priložnost za rast. “Vedno naprej in če ne gre drugače, si pomagaj s palicami.”

Foto: Facebook