Michelle Obama se je pridružila Netflix-u

Nekdanja prva dama je posnela nov dokumentarni film Becoming, katerega dokumentira na svoji poti po 34 mestih države, da bi promovirala istoimenski spomin na leto 2018.

Film režiserke Nadie Hallgren ponuja redek intimen pogled, kateri gledalce sprejeme za kulisami svojega javnega življenja. V skladu s svojim spomini, govori o odkrivanju lastnega glasu, med tem tudi sama poudarja moč skupnosti ter, da največje razlike ne morejo prekiniti duha povezanosti.

Prvi napovednik dokumentarnega filma, v katerem igra v tudi glasbenica Alicia Keys, prikazuje različne posnetke nekdanje prve dame Obama, v pogovoru s stotimi ženskami in mladimi dekleti o tem, kako pomembno je biti viden in slišan, medtem ko so se odpravljali od južnega dela Chicaga do Bele hiše in naprej.

Becoming, ki je debitiral v sredo, 6. maja, je tretja izdaja Michelle in Barack Obama Higher Ground Productions. Podjetje je ustvarilo tudi oskarjevski dokumentarni film American Factory in nedavni prvenec Crip Camp-a: A Disability Revolution.

Foto: Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com