Taylor Swift je poslala zahvalno pismo medicinski sestri

Whitney Hilton, je v ameriški zvezni državi Utah medicinska sestra. Na Twitter-ju bolj znana pod imenom:”a Nurse by day, Swiftie ALWAYS” ,je pred kratkim dopolnila 30 let in je od svojega idola prejela paket presenečenja. Swift je svoje sporočilo poslala kot zahvalo, zaradi pomoči v bolnišnici med pandemijo koronavirusa.

Whitney je na Twitter-ju napisala:  “Zahvaliti se moram TAYLOR SWIFT @taylorswift & @ taylornation13 @treepaine, da mi je poslala osebno škatlico Merch in personalizirano pismo. Dodala je še: “To je bil dobesedno NAJBOLJŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU”.

Hiltonova je tudi na Twitterju spremenila svojo naslovno fotografijo in razkrila delček pisma katerega ji je Taylor Swift poslala. “Ne morem se vam dovolj zahvaliti, da ste tvegali svoje življenje in, da pomagate ljudem ter jasno širite sporočilo, da stvar resno jemljejo”, je zapisala pevka. “Videla sem tudi vašo fotografijo iz moje oddaje! Hvala, da ste prišli! Naslednjič bi vas rada objela in se vam osebno zahvalila. Z ljubeznijo in občudovanjem, Taylor.”

Foto: REUTERS/Steve Marcus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com