Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Manca Špik se je ponovno oglasila, preberite, kaj se je zgodilo sedaj

Objavljeno

V redu

Ko je pred kratkim priljubljena pevka iskreno zapisala, kako težko časi so zanjo in njeno hči, je prejela preko tisoč sporočil.

Priljubljena pevka Manca Špik je med svoje prijatelje na družbenem omrežju delila iskren zapis o tem, kako težki so časi, ki jih trenutno preživlja in kako hudo ji je, ker nekateri ne razumejo, da je v finančni stiski in jo obtožujejo. Prispevek o tem si lahko preberete tukaj.

A po njeni iskreni objavi in čustvenemu zapisu, se je storilo nekaj, kar jo je zares presenetilo. Zato se je oglasila ponovno in zapisala: »Saj ne morem verjet! Prek tisoč sporočil ste mi poslali na moj včerajšnji zapis!  Veliko vas je, ki ste moje besede razumeli nekoliko napačno… Hotela sem vam zgolj potožiti, da nekateri ne razumejo tega, da v teh težkih časih mora človek poprijeti tudi za kakšno drugo delo. Nikakor pa to ne pomeni, da potrebujem kakršnokoli pomoč… Hvala vseeno vsem, ki ste se mi oglasili tudi s tem namenom. Vesela sem, ko vidim koliko vas je, ki ste ostali z mano in radi poslušate moje pesmi! Iz srca hvala čisto vsakemu od vas… »

Prav res upamo, da prihajajo boljši časi tudi za glasbenike in da bodo kmalu lahko izpolnjevali svoje poslanstvo in zabavali množice.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals