Domov Zanimivosti Manca Špik se je ponovno oglasila, preberite, kaj se je zgodilo sedaj

Manca Špik se je ponovno oglasila, preberite, kaj se je zgodilo sedaj

Ko je pred kratkim priljubljena pevka iskreno zapisala, kako težko časi so zanjo in njeno hči, je prejela preko tisoč sporočil.

Priljubljena pevka Manca Špik je med svoje prijatelje na družbenem omrežju delila iskren zapis o tem, kako težki so časi, ki jih trenutno preživlja in kako hudo ji je, ker nekateri ne razumejo, da je v finančni stiski in jo obtožujejo. Prispevek o tem si lahko preberete tukaj.

A po njeni iskreni objavi in čustvenemu zapisu, se je storilo nekaj, kar jo je zares presenetilo. Zato se je oglasila ponovno in zapisala: »Saj ne morem verjet! Prek tisoč sporočil ste mi poslali na moj včerajšnji zapis!  Veliko vas je, ki ste moje besede razumeli nekoliko napačno… Hotela sem vam zgolj potožiti, da nekateri ne razumejo tega, da v teh težkih časih mora človek poprijeti tudi za kakšno drugo delo. Nikakor pa to ne pomeni, da potrebujem kakršnokoli pomoč… Hvala vseeno vsem, ki ste se mi oglasili tudi s tem namenom. Vesela sem, ko vidim koliko vas je, ki ste ostali z mano in radi poslušate moje pesmi! Iz srca hvala čisto vsakemu od vas… »

Prav res upamo, da prihajajo boljši časi tudi za glasbenike in da bodo kmalu lahko izpolnjevali svoje poslanstvo in zabavali množice.

Foto: Facebook