Domov Zabava Ljubezen po domače: Mija sedaj priznala, da je imela zaradi tega zelo...

Ljubezen po domače: Mija sedaj priznala, da je imela zaradi tega zelo slabo vest

Njeno priznanje vas bo zagotovo zelo presenetilo, morda pa jo boste tudi veliko bolje razumeli.

V zadnji epizodi šova Ljubezen po domače sta se Mija in Lovro odpravila na romantični dopust. Nekateri gledalci pa so bili nekoliko šokirani nad vedenjem Mije, saj se je videlo, da je zelo nervozna, da skače v besedo, da še sama ne ve, kaj bi storila. A za njenim obnašanjem je razlaga, zaradi katere jo boste tudi vi veliko bolje razumeli.

Mija nam je priznala, da jo je bilo na začetku, ko sta z Lovrom ostala sama, strah in bila je zelo nervozna. Tehtala je, ali se je odločila prav in aloi se bo njuna zveza sploh obnesla. Po drugi strani pa jo je grizla slaba vest. Mija je bila namreč poročena s čudovitim moškim, kar je večkrat v šovu tudi omenila. Ko je njen soprog po hudi bolezni umrl, je bila Mija strta.

»Imela sem slabo vest glede pokojnega moža. Njega ni, jaz pa tukaj na morju …,« nam je priznala in dodala, da so se takrat, ko sta bila z Lovrom na izletu, pričeli vračati spomini, ki sta jih naredila s pokojnim možem Tončkom.

»Velikokrat sva se z motorjem odpravila na morje in zaradi takšnih lepih spominov, mi je bilo na trenutke zelo neprijetno,« je priznala.

Sedaj mnogo bolje razumemo njen strah in nervozo, kajne?

Mijo so obhajali spomini iz preteklosti …

Foto: Voyo