Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Mija sedaj priznala, da je imela zaradi tega zelo slabo vest

Objavljeno

V redu

Njeno priznanje vas bo zagotovo zelo presenetilo, morda pa jo boste tudi veliko bolje razumeli.

V zadnji epizodi šova Ljubezen po domače sta se Mija in Lovro odpravila na romantični dopust. Nekateri gledalci pa so bili nekoliko šokirani nad vedenjem Mije, saj se je videlo, da je zelo nervozna, da skače v besedo, da še sama ne ve, kaj bi storila. A za njenim obnašanjem je razlaga, zaradi katere jo boste tudi vi veliko bolje razumeli.

Mija nam je priznala, da jo je bilo na začetku, ko sta z Lovrom ostala sama, strah in bila je zelo nervozna. Tehtala je, ali se je odločila prav in aloi se bo njuna zveza sploh obnesla. Po drugi strani pa jo je grizla slaba vest. Mija je bila namreč poročena s čudovitim moškim, kar je večkrat v šovu tudi omenila. Ko je njen soprog po hudi bolezni umrl, je bila Mija strta.

»Imela sem slabo vest glede pokojnega moža. Njega ni, jaz pa tukaj na morju …,« nam je priznala in dodala, da so se takrat, ko sta bila z Lovrom na izletu, pričeli vračati spomini, ki sta jih naredila s pokojnim možem Tončkom.

»Velikokrat sva se z motorjem odpravila na morje in zaradi takšnih lepih spominov, mi je bilo na trenutke zelo neprijetno,« je priznala.

Sedaj mnogo bolje razumemo njen strah in nervozo, kajne?

Mijo so obhajali spomini iz preteklosti …

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals