in

Poroka na prvi pogled: Katja šokirala z resnico

V šovu Poroka na prvi pogled je zelo napeto med Katjo in Maticem.

V šovu Poroka na prvi pogled sta tudi Katja in Matic, ki sta sprva delovala zelo usklajeno. Mnogi gledalci so bili nad njima navdušeni, dejali so, da sta najlepši par in da pašeta skupaj.

Že po nekaj dneh pa je med njima prišlo do trenj. Skupne besede nikakor nista našla. Večkrat sta priznala, da se kregata, ali pa sploh ne govorita drug z drugim.

Tudi na zadnji ceremoniji je bilo med njima zelo napeto, Katja je strokovnjakom priznala celo, da ga niti pogledati ne more več.

Bo Katja razkrila šokantno stvar?

Med Katjo in Maticem še vedno vlada skoraj smrtna tišina in čutiti je napeto ozračje med njima. Še tiste besede, ki jih spregovorita drug z drugim, so ponavadi očitki.

“Komaj čakam večerjo, da povem zelo tehten razlog, zakaj je sploh tako obnašanje z moje strani do njega. Da ne bo samo on ves čas mene hotel očrniti pred kamero. Zelo mi je zanimivo z njegove strani, da zelo rad poudarja, kako so drugi ocenili, da kakšna sem jaz. Zelo me zanima, s kom je imel te pogovore, ker je logično, da če ti nekomu govoriš svojo plat zgodbe, potem bodo oni, razumljivo, poznali samo njegovo plat zgodbe, kajne? Bomo pač na večerji kaj več povedali o tem, pa bomo potem videli,” je Katja strnila svoje misli, potem ko je spoznala, da z Maticem na njuno zvezo gledata s povsem drugačnih zornih kotov.

Kaj se dogaja s parom? Ali bosta našla skupen jezik? Kaj je tisto, kar bo Katja razkrila o Maticu?

Foto: Planet tv

Helena Blagne pokazala, kako je bila videti nekoč. Bi jo prepoznali?

Alya presenetila z lepo novico, njena družina se bo povečala