Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 7.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 7.6.2020

“O svoji prihodnosti danes razmišljajte pozitivno in z velikim upanjem, saj boste v njej preživeli preostanek svojega življenja. Česa si želite? S kakšnimi mislimi se boste danes hranili in kakšne korake točno boste storili?”

Dobro jutro, dober dan na mirno nedeljo.

Poglejmo, kaj lahko pričakujete danes.

Danes bo pa resnično vse mogoče, saj bo vse odvisno od vašega načina razmišljanja: pozitivnega ali negativnega. Sedmega smo danes. Število 7 je eno izmed mentalno najmočnejših števil in zelo kreativno. Ima najhitrejšo pot med mislijo in kreacijo. Zato pazite danes na svoje misli. Te vas namreč lahko zapeljejo v nebesa ali v pekel. 

Energija dneva zahteva, da se naučite hkrati ceniti vrednost v materialnih stvareh in duhovno razumevanje, da prebudite željo po uspehu, ki se mu boste približali z ugodno miselno naravnanostjo, novimi temelji, redom, delavnostjo in vztrajnostjo. Danes se učite ravnovesja med tistim, kar imate in tistim, kar je resnično vredno. Poslušajte svojo intuicijo, trdo delajte in uspeh zagotovo ne bo izostal. Na katerih področjih? Danes boste želeli delati na tistih  področjih, v katera verjamete. Uspeli boste na področju talentov in zemljiške posesti. To se bo poznalo tudi v denarju ali v kakšnih drugačnih pridobitvah. 

V svoji koži se boste dobro počutili. Globljih čustev danes ne boste pretirano kazali. Imejte malo več zaupanja v ljudi.

Danes vam želim, da vas vaš tok misli dvigne in približa uresničitvi vaših sanj.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko