Connect with us

Zanimivosti

Femme Fatale je Patricia Pangeršič, ki prisega na ravnotežje

Objavljeno

on

Slovenija je dobila novo usodno žensko, Femme Fatale je na tradicionalnem izboru postala mlada, uspešna ženska, ki prisega na ravnotežje.

Patricia Pangeršič pomaga številnim ženskam pri ravnotežje pri življenskem stilu, vadbi in prehrani. Pomaga izstopiti iz začaranega kroga diet in nezadovoljstva, kar doleti marsikatero punco, žensko, ki ni zadovoljna s svojim telesom. Za zdrav način se je odločila zaradi osebne izkušnje, saj se je tudi sama vrtela v tem začaranem krogu.

Med osmimi kandidatkami za naslov femme fatale 2021 igralko Maja Martina Merljak, vplivnico Adrijano Dimec, pevko Rebeko Dremelj, podjetnico Natašo Godler, igralko Tino Gorenjak, biatlonko Anamarijo Lampič, voditeljico Mojco Mavec in osebno fitnes trenerko Patricio Pangeršič, je slednja dobila največ glasov in tudi naziv Femme Fatale 2021.

Dobra družba z izbranimi kandidatkami, voditeljem Klemnom Slakonjo, zasedbo Eroika, Magnificom in skupino Flirrt je pričarala prijeten večer, ki je bil odraz tega kako zelo manjkajo lepota, glasba in klepet torej družabni stik v živo.

Klemen Slakonja in Eroika (foto: U.M.)

Foto: M24

Zanimivosti

Veliko presenečenje: Dejan Vunjak je postal očka!

Objavljeno

on

Avtor:

Znani slovenski glasbenik je presenetil z novico, da je postal očka.

Znani in priljubljeni slovenski glasbenik Dejan Vunjak, ki smo ga gledali tudi v priljubljenem resničnostnem šovu Zvezde plešejo, je presenetil javnost z novico, da je postal očka.

No, pa imamo še enega Vunjaka. Dragi Oliver, dobrodošel! Želim ti, da bodo tvoji koraki na življenjski poti srečni in veseli.,” je zapisal na družbeno omrežje Facebook. Pod objavo so se takoj usule številne čestitke.

Njegovo objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka se je javila in razkrila, da je v velikih skrbeh: To se dogaja pri njej doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka se je javila svojim oboževalcem in razkrila, kakšno je stanje pri njej doma …

Priljubljena nekdanja resničnostna zvezdnica Carmen Osovnikar, ki je nastopala v šovu Sanjski moški in Vražje ženske, je s svojimi spletnimi sledilci delila novice o svoji materi.

Ta je bila pred kratkim zaradi trebušne viroze odpeljana z rešilcem v bolnico. Sedaj pa je Osovnikarjeva sklenila, da svoje spletne prijatelje obvesti, kakšno je trenutno stanje.

»Zaenkrat mami je še vedno v bolnici in potem me verjetno razumete, da nisem najbolj razpoložena za te moje snemalne storije,« je pojasnila in dodala: »Stanje se nekako ne izboljšuje, je že od četrtka notri. In danes niti nisem mogla iti noter, ker so obiski prepovedani.«

Osovnikarjeva upa, da bo šlo zdravstveno stanje njene matere čim prej na boljše. Razložila je, da je sedaj dobila novo zdravilo. Želi si, da bi njena mami čim prej prišla domov.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Anamaria Goltes s hčerko že doma! Poglejte to čudovito fotografijo

Objavljeno

on

Avtor:

Anamaria Goltes je objavila prvo fotografijo, s katero je pokazala, da sta z dojenčico že doma.

Pred kratkim sta svetovno znani košarkar Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes presenetila javnost s fotografijo, s katero sta pokazala, da sta postala starša. Na svet je prijokala deklica, ki jo je par poimenoval Gabriela.

Oboževalci so nato komaj čakali novega utrinka, razveselila jih je Anamaria, v Instagram zgodbi je delila fotografijo, s katero je razkrila, da sta s hčerko že prišli iz porodnišnice in da sta v toplem zavetju doma, ki ga imajo v Teksasu.

Na fotografiji se vidi, da dekleti navijata za Dončića, pod televizijo pa so obešene božične nogavice z začetnicami imen nihove velike družine: Luka, Gabriela, Anamaria, ter pasji člani družine: Hugo, Gio in Viki.

Na fotografiji je razvidno tudi, da njihov dom krasijo božične zvezde, ki še dodatno pričarajo praznično vzdušje.

Foto: Instagram

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals