Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Femme Fatale je Patricia Pangeršič, ki prisega na ravnotežje

Objavljeno

V redu

Slovenija je dobila novo usodno žensko, Femme Fatale je na tradicionalnem izboru postala mlada, uspešna ženska, ki prisega na ravnotežje.

Patricia Pangeršič pomaga številnim ženskam pri ravnotežje pri življenskem stilu, vadbi in prehrani. Pomaga izstopiti iz začaranega kroga diet in nezadovoljstva, kar doleti marsikatero punco, žensko, ki ni zadovoljna s svojim telesom. Za zdrav način se je odločila zaradi osebne izkušnje, saj se je tudi sama vrtela v tem začaranem krogu.

Med osmimi kandidatkami za naslov femme fatale 2021 igralko Maja Martina Merljak, vplivnico Adrijano Dimec, pevko Rebeko Dremelj, podjetnico Natašo Godler, igralko Tino Gorenjak, biatlonko Anamarijo Lampič, voditeljico Mojco Mavec in osebno fitnes trenerko Patricio Pangeršič, je slednja dobila največ glasov in tudi naziv Femme Fatale 2021.

Dobra družba z izbranimi kandidatkami, voditeljem Klemnom Slakonjo, zasedbo Eroika, Magnificom in skupino Flirrt je pričarala prijeten večer, ki je bil odraz tega kako zelo manjkajo lepota, glasba in klepet torej družabni stik v živo.

Klemen Slakonja in Eroika (foto: U.M.)

Foto: M24

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals