Domov Zanimivosti Femme Fatale je Patricia Pangeršič, ki prisega na ravnotežje

Femme Fatale je Patricia Pangeršič, ki prisega na ravnotežje

Slovenija je dobila novo usodno žensko, Femme Fatale je na tradicionalnem izboru postala mlada, uspešna ženska, ki prisega na ravnotežje.

Patricia Pangeršič pomaga številnim ženskam pri ravnotežje pri življenskem stilu, vadbi in prehrani. Pomaga izstopiti iz začaranega kroga diet in nezadovoljstva, kar doleti marsikatero punco, žensko, ki ni zadovoljna s svojim telesom. Za zdrav način se je odločila zaradi osebne izkušnje, saj se je tudi sama vrtela v tem začaranem krogu.

Med osmimi kandidatkami za naslov femme fatale 2021 igralko Maja Martina Merljak, vplivnico Adrijano Dimec, pevko Rebeko Dremelj, podjetnico Natašo Godler, igralko Tino Gorenjak, biatlonko Anamarijo Lampič, voditeljico Mojco Mavec in osebno fitnes trenerko Patricio Pangeršič, je slednja dobila največ glasov in tudi naziv Femme Fatale 2021.

Dobra družba z izbranimi kandidatkami, voditeljem Klemnom Slakonjo, zasedbo Eroika, Magnificom in skupino Flirrt je pričarala prijeten večer, ki je bil odraz tega kako zelo manjkajo lepota, glasba in klepet torej družabni stik v živo.

Klemen Slakonja in Eroika (foto: U.M.)

Foto: M24