Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk objavila takšno fotografijo. Bi jo prepoznali?

Objavljeno

V redu

Priljubljena televizijska voditeljica je pokazala svojo družino in pripisala tudi, da dveh žal ni več …

Prva dama slovenske nacionalne televizije, Miša Molk, se rada vrača tudi v preteklost, na katero ima očitno zelo lepe spomine. Rada objavi tudi kakšno fotografijo, ki je nastala v njenem otroštvu. Tokrat je svoje spletne sledilce in oboževalce razveselila z zelo staro fotografijo, na njej je bila še deklica. Poleg nje so na fotografiji tudi njeni starši in njena sestra Tina, s katero se zelo dobro razume.

Družina. To smo mi. Bili. Dveh žal ni več. Smo pa še vedno,…In tista, tamala, ki se ji zdi tudi fotografiranje smešno in ki ji novi sprednji zobje še niso zrastli, sem jaz.Mi je všeč, ko vidim, da me je vse tudi zabavalo. Čeprav so mi očitno spet eno “špangico” nadeli v lase. Moji ljubki sestrici Tini pa ne več. Ne vem, a se je uprla, ali pa so starši to nekako z leti povezali…,” je pripisala Molkova poleg fotografije.

Bi jo prepoznali?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals