Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar presenetila mnoge s svojim odhodom. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Oglasila se je in vsem sporočila to.

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar, ki se svojim spletnim prijateljem pogosto javi preko družbenih omrežij, je tokrat sporočila, da odhaja.

“Nebo je tako lepo, da mi zastaja dih, zeleni travniki so tako zeleni, da bi se kar potopila vanje!

Barve izginjajo samo v naših glavah, skrbi in strahovi jim jemljejo žar in iskrivost.

Kaj je, kako bo, ah, to je stran metanje časa in energije.

Ne pogovarjam se in ne debatiram o stvareh, ki mi jemljejo veter v moja jadra.

Ah, jadra… je zapisala, dodala pa tudi: »Pakiram se, ker spet odhajam, lovit veter v svoja jadra in pisat, prej pa moram, seveda, kot vsaka gospodinja doma vse postoriti, da bo življenje teklo normalno ( haha, kot, da ne bi, tudi, če se ne bi tako trudila )

Tudi, če ulovim navdih samo za par dni, se mi neskončno “da in ljubi”!”

Kam jo bo pot zanesla tokrat, ni razkrila, verjamemo pa, da se bo kmalu oglasila svojim zvestim sledilcem in jim to sporočila.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals