Domov Zabava Drama po šovu Super par: Na Evine obtožbe se je odzvala Indira

Drama po šovu Super par: Na Evine obtožbe se je odzvala Indira

Eva se je oglasila preko družbenih omrežij in razkrila podrobnosti, odzvala pa se je tudi Indira …

Po zadnji oddaji šova Super par so mnogi gledalci pisali Evi in ji sporočili, da so začudeni zaradi zmešnjave vmesnih časov, ki so jih prikazali med zadnjim izzivom. Zdelo se jim je namreč, da se čas pri Indiri in Maticu odšteva in ne prišteva.

Eva je v Instagra zgodbi pojasnila, da se ji zdi zelo čudno, da sta z Raletom do šotorov potrebovala 10 minut dlje od ostalih dveh parov. Navsezadnje sta bila oba dobro fizično pripravljena, kolesarjenje jima ni predstavljalo večjih težav, tudi izzive sta hitro opravila. Medtem ko je imela Indira težave s kolesarjenjem,  zato je hodila, Timi pa ni razumel pravila igre in je izgubil čas, ko je popokal vse balone.

»Da se razumemo, jaz nobenega ne obtožujem nič, postavila sem vprašanja, ki so prišla od vas,« je razložila Eva in dodala, da časov od drugih ni videla, niti nista z Raletom pogledala svojih štoparic, ko sta izziv zaključila.

»Jaz samo upam, da je bil vsaj finale fer, z istimi pogoji in istim izhodiščem in istimi možnostmi. Da je bil vsaj finale fer, vsaj to si želim,« je povedala.

Preko Instagram zgodbe se je oglasila tudi Indira, ki je bila kratka: »Dolga zgodba krajše. Res ne maram drame, izogibam se je, kolikor se le da. Življenje rata ful lepše, poskusite.

Ne glede na to, kako šalabajzersko so zmontirali kadre, vidimo, da na začetku voditelj in pari istočasno zaštartamo štoparice.«

Foto: Voyo/posnetek zaslona