Connect with us

Zabava

Drama po šovu Super par: Na Evine obtožbe se je odzvala Indira

Published

on

Eva se je oglasila preko družbenih omrežij in razkrila podrobnosti, odzvala pa se je tudi Indira …

Po zadnji oddaji šova Super par so mnogi gledalci pisali Evi in ji sporočili, da so začudeni zaradi zmešnjave vmesnih časov, ki so jih prikazali med zadnjim izzivom. Zdelo se jim je namreč, da se čas pri Indiri in Maticu odšteva in ne prišteva.

Eva je v Instagra zgodbi pojasnila, da se ji zdi zelo čudno, da sta z Raletom do šotorov potrebovala 10 minut dlje od ostalih dveh parov. Navsezadnje sta bila oba dobro fizično pripravljena, kolesarjenje jima ni predstavljalo večjih težav, tudi izzive sta hitro opravila. Medtem ko je imela Indira težave s kolesarjenjem,  zato je hodila, Timi pa ni razumel pravila igre in je izgubil čas, ko je popokal vse balone.

»Da se razumemo, jaz nobenega ne obtožujem nič, postavila sem vprašanja, ki so prišla od vas,« je razložila Eva in dodala, da časov od drugih ni videla, niti nista z Raletom pogledala svojih štoparic, ko sta izziv zaključila.

»Jaz samo upam, da je bil vsaj finale fer, z istimi pogoji in istim izhodiščem in istimi možnostmi. Da je bil vsaj finale fer, vsaj to si želim,« je povedala.

Preko Instagram zgodbe se je oglasila tudi Indira, ki je bila kratka: »Dolga zgodba krajše. Res ne maram drame, izogibam se je, kolikor se le da. Življenje rata ful lepše, poskusite.

Ne glede na to, kako šalabajzersko so zmontirali kadre, vidimo, da na začetku voditelj in pari istočasno zaštartamo štoparice.«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Vau, ne boste verjeli, kaj je iz sebe danes naredila ta tekmovalka! Preobrazba je več kot očitna

Published

on

Tako je bila videti nekoč in tako je videti danes …

Z veliko preobrazbo je v letošnjem šovu Kmetija presenetila Nuša Maloprav, ki so jo mnogi gledalci že poznali iz komentatorske oddaje Vrtnice in vino, v kateri je s svojo prijateljico komentirala šov Sanjski moški.

Nuša je pred vstopom v šov sklenila, da oklesti odvečne kilograme, mnogi gledalci so to hitro opazili.

Kako ji je uspelo, je za portal njena.si pojasnila prijateljica Alja, ki je dejala, da je Nuša pred vstopom v šov Kmetija pazila na prehrano, veliko se je tudi gibala, hodila na sprehode s psičko Neli ter izvajala vadbo za izgubo odvečnih kilogramov.

»Mislim, da ji ni bilo težko paziti na prehrano in se posvetiti telovadbi, saj je tudi sicer takšna oseba, da ko si nekaj zastavi, to tudi izpelje,« je Alja pojasnila za omenjeni portal.

Ste tudi vi opazili veliko spremembo?

Nuša v komentatorski oddaji Vrtnice in vino:

Nuša v šovu Kmetija:

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

Zabava

Lado Bizovičar presenetil vse: To je javno povedal o svoji hčerki

Published

on

Lado Bizovičar je mnoge močno presenetil, ko je javno razkrit to o svoji mlajši hčerki …

V prvi oddaji šova Slovenija ima talent, je žirant Lado Bizovičar mnoge presenetil, ko je razkril trenutek iz zasebnega življenja.

Po nastopu Maje Drljepan je namreč komentiral, kako sta se na njegov nastop odzvali njegovi hčerki.

»Maja, malo sem ti fouš,« je dejal Bizovičar po nastopu in dodal: »Ko sem jaz nazadnje rekel mojima hčerama: ljubici, posvečam vama svoj naslednji nastop, mi je po nastopu moja mlajša rekla: Hvala, lahko bi se malo potrudil!«

Z izjavo o svoji hčerki je Bizovičar nasmejal tako ostale člane žirije, kot tudi gledalce.

Lado Bizovičar ima z modno vplivnico Anelo Šabanagić dve hčerki, starejša Lana se je rodila leta 2018, mlajša Ava Rumi pa leta 2021.

Foto: Facebook, Voyo

Continue Reading

Zabava

Ahmed po šovu Slovenija ima talent, presenetil s takšno resnico. Ostali boste brez besed

Published

on

Ahmed, ki smo ga videli v prvi oddaji šova Slovenija ima talent, je javno zapisal takšne besede …

Prvi zlati gumb v letošnji sezoni je dobil Palestinec Ahmed, ki je v Slovenijo prišel pred dvema letoma. Preko plesa je želel prikazati svojo žalostno zgodbo, kar mu je več kot odlično uspelo. Tako Ana Klašnja kot tudi Marjetka Vovk, sta jokali, Klašnjeva pa mu je dala tudi zlati gumb.

Po oddaji se je Ahmed oglasil preko družbenih omrežij in razkril svoje občutke.

»Moji družini in prijateljem, kjerkoli že ste.

Z vami bi rada delil enega najlepših trenutkov in izkušenj, ki jih trenutno doživljam na svoji umetniški in življenjski poti v Sloveniji.

O moji hvaležnosti in sreči, da sem dobil zlati gumb (Slovenija ima talent)

Hvala iz srca vsem, ki ste me podprli in delili objavo.

Hvala, Slovenija,« je zapisal.

Njegovo objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals