Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 7.7.2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 7.7.2020

“Ni pomembno, kje stojiš, ampak kam greš.”O.W.Holmes

Dobro jutro, dober dan!  Poglejmo numerološko usmeritev za danes.

Sedmega v mesecu smo danes. Super naredite, če se danes uspete čim bolj distancirati od kolektivnega dogajanja in si vzamete čas za vpogled vase, v svoja prepričanja in vrednote in se vprašate, kaj od tega je zares vaše. Zunanjega sveta ni mogoče spremeniti z ukvarjanjem z zunanjim svetom, ampak s poglabljanjem v svoj notranji svet. Morebitno nezadovoljstvo lahko preobrazite s spremembo negativnih prepričanj, v pozitivna kot so npr. Jaz to znam! Jaz to zmorem! Dober sem, gre mi! Dovoljeno mi je! Moj uspeh je mogoč! Moj svet skrbi zame! Vse je mogoče!

Vse, kar si želite in iščete drugje in v drugih ljudeh, začnite iskati v sebi. Namesto navzven se obrnite navznoter. Kako? Tako, da se zaveste, da ne glede na to, kaj se zgodi, vedno imate sebe! Vi ste direktor svoje direktorske pisarne – vaše glave! O tem pišem zato, ker je število 7 mentalno število in opozarja na našo miselno naravnanost, na naša prepričanja.  Le-ta nas lahko odpeljejo v pekel ali v nebesa.  Zaradi naše miselne naravnanosti lahko izugubljamo ali pridobivamo.

Vaša pozitivna naravnanost, intuicija, modrost, neodvisnost in ustvarjalnost vam dajejo moč za preživetje in za spremembe, ki si jih želite, praktično na vseh področjih življenja. Danes se od vas zahtevajo duhovna moč, borbenost in iznajdljivost, saj se boste le tako lahko  znašli in razrešili celo nemogoče situacije. Če boste sodelovali z drugimi, vam bo lažje. 

O denarju sploh ne razmišljajte danes. Pravi čas boste dobili, kar potrebujete. Posvečajte se izobraževanju in osebni rasti. Notranje napetosti sproščajte z meditacijo in z gibanjem v naravi. Z domačimi, s partnerjem, s sodelavci, s prijatelji,…odkrito spregovorite. 

Poglabljajte stik s seboj danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko