Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Seksi italijanski pevec Damiano David iz skupine Maneskin je s to potezo razočaral oboževalce

Objavljeno

V redu

Bujni lasje so poleg črnega eyelinerja ena od zaščitnih znamk mladega italijanskega rokerja, ki je zaslovel po zmagi svoje skupine na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije. Toda stara podoba ga je očitno dolgočasila.

Italijanski pevec Damiano David iz skupine Maneskin je obnorel številne ženske in moške po vsem svetu. Njegov šarm, zmogljivost, talent, nalezljiva energija in očitna seksualna privlačnost so bili dovolj, da je ta 22-letni Italijan postal seksualni simbol nove generacije. V samo nekaj dneh mu je na Instagramu uspelo zbrati okoli štiri milijone sledilcev, več kot nekateri bolj znani ljudje, ki so za to potrebovali nekaj let.

Poleg prodornega videza, nenavadnega stila, ki premika meje in drže “slabega fanta”, je Damiano posebno pozornost pritegnil tudi z bujnimi lasmi. A v teh dneh se je odločil drastično spremeniti svojo podobo, daljše lase je postrigel na in šokiral.

Vendar je ta sprememba razočarala številne njegove oboževalce, ki so mu rekli, da tega ne bi smel storiti. “Kaj se je zgodilo z lasmi?” “Damiano, kakšni lasje so zdaj to?”, “Damiano se je ostrigel, umrl bom” je bilo nekaj komentarjev pod fotografijo na uradnem profilu skupine Maneskin na Instagramu.

 foto:  IBL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO