Numerološka usmeritev dneva – Petek, 7. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan na zadnji dan v tednu. Poglejmo, kaj lahko pričakujemo danes.

»Pojdi v življenje z odprtim srcem. Magnetno polje tvojega srca vabi k tebi vse srčne želje.« Tjaša Dorelay

Danes bo pa resnično vse mogoče, saj bo vse odvisno od vašega načina razmišljanja: pozitivnega ali negativnega. Sedmega smo danes. Število 7 je eno izmed mentalno najmočnejših števil in zelo kreativno. Ima najhitrejšo pot med mislijo in kreacijo. Zato pazite danes na svoje misli.

Energija dneva zahteva, da v svoj vsakdan vnesete novitete, da pristopite k odnosom in k opravilom, k delu, drugače, da uresničite svoje nove zamisli. Ključi današnjega dne so pogum, vztrajnost, ustvarjalnost, ambicija, želja po samopotrjevanju. Kaj ste si zamislili, zaželeli? O čem že dolgo sanjate? Kaj načrtujete? Naredite korak naprej danes. Pogum velja! Dan je primeren za dajanje pobud, za samostojno delovanje, za uvajanje novosti. Dan za poslovnost.

Vsota v denarnici se bo povišala kasneje v prihodnosti, odvisna pa bo od vašega današnjega poguma in iznajdljivosti. Pa ne skrbite, danes boste točno vedeli, kaj hočete. Ne bo se vam težko disciplinirati in delati. Lahko pričakujete, da boste v svojem poslu uspešni. Današnji adut je vaša očarljivost!

Zna se zgoditi, da bodo vaše misli nemirne v iskanju novih možnosti in priložnosti. Pa naj gre za surfanje po spletu in iskanje novih počitniških destinacij, ali za iskanje novih poti na sprehodu v naravi.

Danes se zahteva odgovornost in skrbno ravnanje, tudi s svojimi najdražjimi. Družina bo precej visoko na lestvici prioritet.

Želim vam, da vas vaš tok misli dvigne in približa uresničitvi vaših ciljev in načrtov.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com