Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Televizijska voditeljica Darja Zgonc razkrila, zakaj ne vodi več informativne oddaje

Objavljeno

V redu

Se bo sploh še kdaj vrnila?

Priljubljena televizijska voditeljica Darja Zgonc, ki jo gledamo v informativni oddaji 24ur na POP TV, že več kot mesec dni ni sedla na voditeljski stolček. Mnogi se sprašujejo, kaj se dogaja z voditeljico in kje je.

Po poročanju revije Lady naj bi imela Zgončeva velike težave z zdravjem.

»»Res me je pred dobrimi štirimi tedni tako hudo ‘štihnilo’ v hrbtu, da sem se enostavno sesedla. Samo manjši, nekoliko nenadzirani gib pri dvigu bremena je bil dovolj, da so se mi ponovile bolečine v hrbtu, s katerimi sem se prvič spoprijela že pred približno desetimi leti. Težko opišem, kako zelo me je bolelo tokrat. Brez močnih protibolečinskih tablet ne bi zdržala. Nekaj dni se je edini izhod zdela operacija. Te pa se zelo bojim in se bom zanjo odločila, šele ko res ne bo druge rešitve. Na srečo se je z vajami in terapijo, ki mi jo je predpisal fizioterapevt, pred dnevi stanje začelo izboljševati,« je povedala za omenjeno revijo in dodala tudi, da verjame, da bo že pred jesenjo nazaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tanja Ribič ne bi mogla biti bolj ponosna, takšno vlogo je sprejela njena hčerka Zala

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka in igralka je razkrila, kje bomo lahko videli njeno hčer.

Slovenska pevka in igralka Tanja Ribič, ki ima s svojim partnerjem Brankom Djuricem – Djuro dve hčeri, Elo in Zalo, se je tokrat preko družbenih omrežij pohvalila. Njena hči bo namreč postala kustosinja za en dan.

»Moja Zala me kar naprej preseneča..! Zdaj bo kustosinja v Narodni gakeriji za en dan! Verjamem, da ne bo običajen ogled z razlago.,« je zapisala Ribičeva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals