Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Nada

Numerološka analiza imena: Nada

Ime Nada ima vibracijo števila 11, ki ji daje velike sanje in velika pričakovanja, močno občutljivost, zasanjanost in notranji nemir.

Nada skozi življenje lahko pričakuje veliko težav na zasebnem in službenem področju. Veliko pretočenih solz in prebolelih bolečin bo ostalo za njo, ko bo po dolgotrajnem boju na različnih področjih končno uspela.  Njen glavni adut je pogum, ki ji pomaga preko prevar, nesreč, žalosti in obupa. Življenje se ji počasi umiri v zrelih letih po mnogih težkih preizkušnjah.

Nada deluje nevsakdanje, s karizmo in magnetizmom ter z ustvarjalnostjo se spoprijema z vsemi situacijami v življenju.

Nagnjena je k napačni izbiri partnerjev. Pogoste so večkratne zaljubljenosti in skrite zveze. S partnerjem se običajno ne razume, njega se trdno oklene in iz zveze črpa moč.

Nada je zelo sanjava, pomagal bi ji aktivnejši način življenja.

Zaradi neodločnosti se ji izmaknejo mnoge priložnosti in možnosti v življenju.

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya