Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 7. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 7. 9. 2020

Dobro jutro, dober dan v nov delovni teden.

Poglejmo, kaj se nam nakazuje danes.

»Najbolj dragocen čas je tisti, ki ga nameniš sebi.«

Vpliv števil današnjega dne bomo čutili predvsem v povečani intuiciji, tako da izkoristimo to sebi v prid. Če smo se o nekih stvareh že dolgo spraševali, če nas preveva negotovost v zvezi s čim, če bi si radi prišli na jasno o kakšni stvari, si vzemimo čas in prisluhnimo svoji notranji modrosti. Poskušajmo se čim bolj odklopiti od kolektivne zavesti in se povežimo s seboj. Pojdimo v naravo, saj smo del nje. Potok, reka, jezero, slap pomagajo sprati, prečistiti, utišati naše misli. Lahko pa si pomagamo s poslušanjem meditacijskih posnetkov, z meditativnim slikanjem, risanjem mandal, z uporabo kristalov, angelskih kart,…Vredno je danes prisluhniti notranji modrosti in odgovore zapisati v beležko.

Danes bo na nas na nek način vplivala tudi naša preteklost. Ne le iz tega življenja, tudi iz preteklih življenj. Morda nas bo ob kakšnem dogodku obšlo novo spoznanje. Spraševali se bomo o mnogih osebnih, bivanjskih rečeh. Želeli si bomo odgovorov. Iskali jih bomo na vseh mogočih mestih: pri duhovnih učiteljih, v knjigah in v sebi. Nagnjenost k učenju in duhovni rasti pa pelje k spreminjanju svoje osebnosti.

Kar se tiče dela, bomo težko dokončali stvari ali jih naredili tako, kot si želimo.

Kažejo se finančne skrbi in primanjkovanje denarja.

Bodimo strpni in prizanesljivi danes. Do sebe in do drugih. Na stvari poglejmo iz vseh zornih kotov. Naše nezadovoljstvo lahko čudežno izpuhti. Če pa ne, naj nas ne zapelje v odvisnost. Tolažba s čokolado je slaba tolažba.

Število 7 je mentalno število. Danes pazimo na svoje misli in prepričanja. Manifestiramo z mislimi. Česa si želimo? Pozitivne misli in čustva krepijo naše zdravje in telo. Bolj zdravi smo bolj ustvarjalni. Dan je primeren tudi za to, da prenovimo svoj pogled nase, na svojo preteklost, sedanjost in prihodnost. Znebimo se okornih misli. Ko pomladimo svoje misli, pomladimo sebe.

Današnji dan ni primeren za načrtovanje, ampak za odkrivanje lastne notranje modrosti. Dan kot tak nam lahko prinese karkoli, saj število 2 v seštevku cifer datuma, rado preseneča.

Opis vpliva dneva je splošen. Njegov vpliv na posameznika je odvisen od numerološkega izračuna v njegovih osebnih podatkih.

Miren dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya