Domov Zanimivosti Marko Potrč jasno, da njegova objava ni plačana

Marko Potrč jasno, da njegova objava ni plačana

Oglasil se je preko družbenih omrežij in najprej jasno povedal: “Na začetku povem, da nič v tem zapisu ni posledica kakršnegakoli sodelovanja, oglaševanja in tudi ne plačana vsebina.

Nekdanji radijski in televizijski voditelj Marko Potrč se je tokrat preko družbenih omrežij oglasil z razlogom, da pohvali svojo lepo domovino. Njegov zapis je bil posvečen Sloveniji, natančneje Bohinju. Kot je dejal, ga zelo radi obiščejo in tam zelo uživajo, zato se je tudi odločil, da bo zapisal nekaj pohval, pa kljub temu, da zato ni prejel plačila.

Na začetku avgusta smo nekaj (pre)kratkih dni v Bohinju tako uživali, da smo prav rekli, da jih pohvalimo. Prvi na seznamu je @hotel.bohinj in njegova mlada, zagnana ter izredno prijazna ekipa. Bohinj ima pri nas posebno mesto. Že od nekdaj. Mi vemo, zakaj ☺️ A na žalost mu je zmeraj manjkala tista pika na i, ko je šlo za hotelsko ponudbo. Smo bili tam sicer skoraj vsako leto in zmeraj uživali, a letos je bilo perfektno ?? Velika zasluga za to pa res gre novemu hotelu, ki je lep, sevesa tudi čist, z vrhunsko hrano in kot že rečeno z ekipo, ki se res zelo trudi. Zato je na mestu velika pohvala! Ga lahko samo priporočamo.
Sicer pa smo v vsem Bohinju naleteli na prijazne, nasmejane obraze, ustrežljive ponudnike različnih turističnih storitev in super ljudi. Na tem mestu velika pohvala tudi čolnarni IZI. Hvala! Šef tam ve, zakaj ?
4 dni pa toliko lepih doživetij. Pohodi, kolesa, Vogel, relaksiranje, veslanje… seveda tudi kopanje v jezeru
?

Hvala, Bohinj! Naj vam bo vsem čim dlje “dovoljeno” opravljati krasno poslanstvo! Ker bi z veseljem prišli še kaj pred zimo ali pa pozimi ,” je zapisal in dodal niz fotografij, s katerimi je pokazal, kako zelo njegova družina uživa. Pogledate si jih lahko spodaj.

Foto: Facebook