Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč jasno, da njegova objava ni plačana

Objavljeno

V redu

Oglasil se je preko družbenih omrežij in najprej jasno povedal: “Na začetku povem, da nič v tem zapisu ni posledica kakršnegakoli sodelovanja, oglaševanja in tudi ne plačana vsebina.

Nekdanji radijski in televizijski voditelj Marko Potrč se je tokrat preko družbenih omrežij oglasil z razlogom, da pohvali svojo lepo domovino. Njegov zapis je bil posvečen Sloveniji, natančneje Bohinju. Kot je dejal, ga zelo radi obiščejo in tam zelo uživajo, zato se je tudi odločil, da bo zapisal nekaj pohval, pa kljub temu, da zato ni prejel plačila.

Na začetku avgusta smo nekaj (pre)kratkih dni v Bohinju tako uživali, da smo prav rekli, da jih pohvalimo. Prvi na seznamu je @hotel.bohinj in njegova mlada, zagnana ter izredno prijazna ekipa. Bohinj ima pri nas posebno mesto. Že od nekdaj. Mi vemo, zakaj ☺️ A na žalost mu je zmeraj manjkala tista pika na i, ko je šlo za hotelsko ponudbo. Smo bili tam sicer skoraj vsako leto in zmeraj uživali, a letos je bilo perfektno 👌🏻 Velika zasluga za to pa res gre novemu hotelu, ki je lep, sevesa tudi čist, z vrhunsko hrano in kot že rečeno z ekipo, ki se res zelo trudi. Zato je na mestu velika pohvala! Ga lahko samo priporočamo.
Sicer pa smo v vsem Bohinju naleteli na prijazne, nasmejane obraze, ustrežljive ponudnike različnih turističnih storitev in super ljudi. Na tem mestu velika pohvala tudi čolnarni IZI. Hvala! Šef tam ve, zakaj 😄
4 dni pa toliko lepih doživetij. Pohodi, kolesa, Vogel, relaksiranje, veslanje… seveda tudi kopanje v jezeru
😁

Hvala, Bohinj! Naj vam bo vsem čim dlje “dovoljeno” opravljati krasno poslanstvo! Ker bi z veseljem prišli še kaj pred zimo ali pa pozimi ,” je zapisal in dodal niz fotografij, s katerimi je pokazal, kako zelo njegova družina uživa. Pogledate si jih lahko spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals